Vidal zbog tuče dobio kaznu koja nije zapamćena u svijetu fudbala

Ništa mu ne ide

Vidal zbog tuče dobio kaznu koja nije zapamćena u svijetu fudbala

E. Čaušević

Čileanski fudbaler Arturo Vidal pred početak ove sezone stigao je u Barcelonu iz Bayerna, ali nije zadovoljan minutažom u katalonskom klubu.

Vidal je vjerovao da će imati više prostora za igru dolaskom u Barcelonu, ali to se nije desilo. Ernesto Valverde ne računa previše na njegove usluge, te je Čileanac gotovo sve utakmice počeo s klupe za rezervne igrače.

Ipak, osima na fudbalskom Vidalu ne ide baš najbolje ni na privatnom polju. Naime, čileanski reprezentativac je prošle godine bio akter tuče koja se desila u jednoj diskoteci u Minhenu, a kazna ga je stigla danas.

Njemački mediji objabili su danas da Vidal zbog tuče koju je izazvao mora platiti nevjerovatnu kaznu od 800.000 eura. Njegov polubrat Sandrinho je također učestvovao u tuči i on je kažnjen sa 18.000 eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi