Džemić: Respektujemo Centar, ali idemo na pobjedu

U Mostaru se igra derbi kola

Džemić: Respektujemo Centar, ali idemo na pobjedu

S. Mlaćo

Mladi Tarik Džemić bio je jedan od najboljih igrača Mostar SG Staklorada na utakmici protiv Tanga. Strijelac dva pogotka u sinoćnjoj trijumfu aktualnog prvaka kaže da je pobjeda sasvim zaslužena i da je došla u najbolje vrijeme po tim.

"Osim što smo dokazali da je poraz u Tuzli bio loš dan, na najbolji način najavili smo veliki derbi protiv Centra. Bili smo od početka bolji, do kraja smo igrali ozbiljno, a rezultat je najbolji pokazatelj koliko smo bili dominantni", rekao je nakon utakmice Džemić.

Očekuje najbolje izdanje i na nedjeljnom derbiju.

"Centar je bolji od Tanga, ali mi smo domaćini i aktualni prvaci, tako da očekujemo najbolji ishod. Respektujemo protivnika, bit ćemo dobar domaćin, ali i nastojati pobijediti ih", dodao je mladi igrač Mostar SG-a.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Osim Džemića, u srijedu su zapaženi bili i mladi Gosto, a posebno Salih Macić koji je postigao hat-trick. Jasmin Mušanović na golu je proveo cijelo drugo poluvrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi