Podignuta zastava Bosne i Hercegovine u Meditranskom selu u Tarragoni

Uz intoniranje himne

Podignuta zastava Bosne i Hercegovine u Meditranskom selu u Tarragoni

U prisustvu članova bh. mediteranskog tima Tarragona 2018, u  selu je uz intoniranje državne himne BiH svečano podignuta na jarbol zastava Bosne i Hercegovine.

Gradonačelnik Mediteranskog sela Jesus Garcia Bragado je našoj delegaciji poželio dobrodošlicu i razmijenio poklone sa šefom misije bh. tima, Saidom Fazlagićem.

Ovim činom domaćini Igara su iskazali poštovanje prema našoj državi, dok su članovi bh. delegacije sa ponosom pratila podizanje zastave, pod čijim bojama će se narednih dana naši sportisti boriti za medalje i što bolji plasman.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi