I Dončić se oglasio nakon haosa na meču Slovenija - Njemačka
Najbolji mladi košarkaš Evrope jednostavno nije mogao da se suzdrži od komentara nakon što su Slovenci ostali bez pobjede

Nije ostao ravnodušan

I Dončić se oglasio nakon haosa na meču Slovenija - Njemačka

E. Čaušević, foto: EPA

Rukometaši Slovenije sinoć su u nevjerovatnoj utakmici remizirali protiv Njemačke (25:25) u meču drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva.

Slovenci su imali pobjedu u džepu kada su golom u posljednjim sekundama stigli do prednosti od 25:24, ali ih je onda koštala velika glupost Blagotinšeka. Nijemci su imali još vremena da izvedu centar, a rukometaš Slovenije smetao je kod izvođenja, nakon čega su sudije odlučile pogledati snimak.

Trajanje spornog trenutka trajalo je skoro deset minuta, a Slovenci su ostali šokirani kada je sudija pokazao na sedmerac za Njemačku. Tada je totalno "poludio" i selektor Slovenije, Veselin Vujović, koji je stao iz protesta na gol kako bi branio sedmerac.

Ipak, sudije su uspjele da donekle smire situaciju, a Njemačka je golom iz sedmeraca stigla do remija. Nakon meča nastao je pravi haos na društvenim mrežama, a oglasio se i mladi košarkaš Luka Dončić koji je bio razočaran dešavanjima u Zagrebu, a na svom Twitteru napisao je samo "Sramota".

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi