Trener RK Borac m:tel

Unčanin: Čestitam mojim momcima, umor je evidentan

S. Mlaćo

Rukometaši Borca m:tel sinoć su savladali 29:24 sarajevsku Bosnu, te tako upisali nove važne bodove.

Domaći su nisu predavali tokom cijelog meča, a presudilo je iskustvo gostiju koji su na kraju imali razloga za zadovoljstvo. Za SportSport.ba je govorio trener RK Borac m:tel Bojan Unčanin.

"Čestitam Bosni na dobroj igri i borbenosti, a mi smo znali da će biti borbena utakmica. Prvo poluvrijeme smo igrali bolje, ali Bosna je u više navrata preprijetila i došla na 3-4 razlike. Mi smo se uspjeli othrvati tim našim slabim momentima i privesti mirno utakmicu. Čestitao bih svojim momcima na velikoj borbi, a kraj je prvenstva i umoran je evidentan", kazao je Unčanin.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi