Navijači Crne Gore ušli u Mejdan, a o reakciji Bosanaca i Hercegovaca će svi pričati!

Sjajne slike iz Mejdana

Navijači Crne Gore ušli u Mejdan, a o reakciji Bosanaca i Hercegovaca će svi pričati!

E. Čaušević, foto: E. Dindić

Bh. košarkaši večeras igraju protiv Crne Gore u Mejdanu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a već sat vremena pred početak utakmice dvorana u Tuzli bila je skoro ispunjena do posljednjeg mjesta.

Tuzla je još jednom pokazala da naš nacionalni tim uvijek ima nevjerovatnu podršku bez obzira o kojem sportu se radilo.

Košarkaši naše reprezentacije još uvijek imaju šansu da se plasiraju u narednu rundu kvalifikacija za SP, te je jasno da će im večerašnja podrška itekako značiti u okršaju protiv Crne Gore.

Crnogorci su prošle godine ubjedljivo slavili u Podgorici protiv naše reprezentacije što će za izabranike Adisa Bećiragića sigurno biti samo dodatni motiv večeras da dođu do pobjede.

Dvorana Mejdan je čak sat vremena pred početak utakmice bilo skoro ispunjena do posljednjeg mjesta što dovoljno pokazuje kakvu podršku će naš tim večeras imati.

Također, podršku svojih navijača imat će i selekcija Crne Gore jer se oko 50 navijača ove zemlje nalazi na tribinama u Mejdanu.

Oglasi

Još jednom se pokazalo da Bosanci i Hercegovci i Crnogorci imaju nevjerovatan odnos jer je cijela dvorana gromoglasnim aplauzom pozdravila navijače protivničke selekcije što je sigurno za svaku pohvalu.

Podsjećamo, utakmica između Bosne i Hercegovine i Crne Gore počinje u 20 sati.

Iako je do početka meča ostalo nešto manje od pola sata još uvijek možete stići da se kladite na ovaj meč i iskoristite odličnu ponudu Volcanobet kladionice.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

U bogatoj ponudi Volcanobet kladionice možete pogledati kvote za meč BiH - Crna Gora i to OVDJE.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Promo

Top Komentari

Seronje
Odmah na starta se vidi koje ..anje napravio BECIRAGIC drskim ne pozivanjem ATICA i SULEJMANOVICA
2 0
crni1000
Ionako smo knap, a bez Atica I Sulejmanovica, nista
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi