Komično simuliranje Bradleyja Beala
Foto: Screenshot

Košarkašu Wizardsa ovo prelazi u naviku

Komično simuliranje Bradleyja Beala

Boston Celticsi su savladali Washington Wizardse u sedmoj utakmici polufinalne serije Istočne konferencije, te su se na taj način domogli prvog konferencijskog finala za ovu ekipu još od 2012. godine.

Celticsi su utakmicu prelomili krajem treće četvrtine, kada su došli do vodstva koje su uspjeli održati u i zadnjem periodu.

Washington je dobro stajao na terenu sve do tog finiša treće četvrtine. Wizardsi se nisu uspjeli oporaviti nakon velike serije Bostona tako da su završili svoj nastup u ovogodišnjem NBA play-offu.

Washingtonu je nedovoljna bila i sjajna partija Bradleyja Beala koji je upisao 38 poena, uz četiri skoka i dvije asistencije.

Ipak, Beal je utakmicu osim dobrom igrom, obilježio i jednim uistinu komičnim pokušajem simuliranja.

Čini se da Bealu ovkave situacije prelaze u naviku s obzirom da je i u trećoj utakmici ove serije imao jedan sličan potez, a sada je pokušao iznuditi faul nakon kontakta sa Averyjem Bradleyjem.

Naime, vraćajući se u odbranu Beal je osjetio mali kontakt sa Bradleyjem, a onda se bacio na zemlju kao pokošen.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi