Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Anadolu Efes 1,80, Nantes 2,20, Rayo Vallecano 1,70!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Anadolu Efes 1,80, Nantes 2,20, Rayo Vallecano 1,70!

Sponzorski tekst

Novi dan za kladioce – nove poklon kvote.

 Bukmejkeri Mozzarta ne posustaju i u finišu sezone u većini zemalja širom Evrope. Za danas su pripremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, stvarno je tako. Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu…

BARCELONA - ANADOLU EFES (NEDJELJA, 20.30), DVOJKA 1,80

Finale Evrolige donosi dvoboj prvoplasiranog i trećeplasiranog sastava ligaškog dijela sezone. Barcelona je i prije starta sezone smatrana glavnim favoritom za osvajanje krune i vremenom se ništa nije promijenilo. Poslije 24 pobjede i 10 poraza katalonski tim je u plej-ofu bio bolji od Zenita sa 3:2 u seriji, da bi u polufinalu F4 u dramatičnoj završnici savladao milansku Olimpiju. Sa druge strane, Anadolu Efes je bio trećeplasiran u ligaškom dijelu sa skorom 22 pobjede i 12 neuspjeha, a potom je u doigravanju eliminisao madridski Real sa 3:2. Istanbulski sastav izbacio je u polufinalu CSKA iz Moskve, takođe, poslije neizvjesne završnice. Ove sezone u međusobnim susretima u oba navrata je bio uspješniji Anadolu Efes.

NANTES - TOULOUSE (NEDJELJA, 18.00), KEC 2,20

Obje ekipe zaista žele da sljedeće sezone igraju u Ligi 1, ali postoji samo jedna karta. Veća je vjerovatnoća da će je dobiti Nantes, koji je u prvom meču u gostima slavio sa 2:1. Sva tri gola viđena su u uvodna 22 minuta, ali to ne znači da Toulouse nije imao šanse da izbjegne poraz. Međutim, odbrana Kanarinaca dozvolila mu je da šutira samo izvan kaznenog prostora. U revanšu Nantes bi morao da pribjegne istom pristupu, jer Toulouseu su potrebna dva gola i moraće da krene u napad. Tradicija je na strani Nantesa, koji je poražen samo jednom na 12 posljednjih dvoboja sa Toulouseom.

RAYO VALLECANO - LUGO (NEDJELJA, 21.00), KEC 1,70

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Ključni duel za protagoniste. Rayo Vallecano dočekuje Lugo u okviru posljednjeg kola španske Segunde, sa namjerom da osigura mjesto u plej-ofu za promociju u viši rang, dok gostima gori pod nogama. Rayo je trenutno na šestom mjestu sa dva boda više od Gijona, pa ne bi smio da se opusti pred duel sa Lugom, jer ga samo pobjeda vodi u borbu za elitu. Ukoliko bi remizirao, a Hihon pobijedio Almeriju, onda bi Sporting ugrabio "posljednji voz" za doigravanje jer ima bolji međusobni skor sa ekipom sa Valjekasa. Lugo je prvi iznad crte, pošto ima bolji bilans u odnosu na Logronjes, ali i Sabadell može da ga preskoči u slučaju da večeras izgubi od Rayo Vallecana.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.