Novi dresovi za nove crno-bele šampione!
Foto KKPartizanBL: Ekipa KK Partizan TS, Banjaluka u novim Mozzartovim dresovima

"Mozzart je naš novi sportski prijatelj i partner"

Novi dresovi za nove crno-bele šampione!

Sponzorski tekst

Novi dresovi su stigli za nove crno-bele šampione! KK Partizan TS u Republici Srpskoj postoji već deset godina, a dio je omladinskih selekcija slavnog beogradskog kluba istog naziva. 

Kompanija Mozzart prepoznala je njihova zalaganja da talentovani momci krenu stopama prvotimaca višestrukog šampiona Srbije i podržala ih je donacijom opreme.

Njihovi juniori igraju u Banjaluci, a na Palama trenira juniorsko-kadetska
selekcija.

-Želim da se zahvalim kompaniji Mozzart za sve velike i male stvari koje čine za sport! Igrači su oduševljeni novim garniturama dresova i jedva čekaju utakmice da zaigraju u njima. Našem društvu je potrebno više takvih društveno-odgovornih kompanija. Osnovni cilj našeg kluba je promocija košarke u Srpskoj, da ponudimo djeci rad sa ozbiljnim trenerima i programom i saradnju sa KK Partizan iz Beograda, a sve kako bismo novim talentima otvorili put ka budućnosti - kaže predsjednik KK Partizan TS, Bogdan Stanojević.

Ovaj košarkaški klub trenutno broji pet selekcija za koje im je potrebno deset kompleta opreme godišnje. To su, uz odlaske na takmičenja, ozbiljni finansijski troškovi.

-Klub živi isključivo od samofinansiranja i pomoći društveno- odgovornih kompanija kroz donacije ili sponzorstva, što nam je posebno značajno tokom epidemije. Organizujemo i košarkaške škole, turnire i kampove, a naš rad su prepoznali u široj zajednici. Ipak, bez kompanija kao što je Mozzart teško ćemo moći održati ovaj nivo u budućnosti- ističe Stanojević.

Potražite više informacija na temu 1. liga Republike Srpske:

U njihovim školicama košarke za juniore, kadete, pionire, mlađe pionire aktivno trenira veliki broj mališana. U Banjaluci okupljaju 160 dječaka i djevojčica od šest do 16 godina, u Bijeljini 50, a na Palama trenira 70 mladih košarkaša.

A Mozzart će i u budućnosti nastaviti da pomaže perspektivnim sportskim kolektivima. Ova kompanija, kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione” do sada je poslala opremu na adrese više od 70 klubova širom BiH, a sve s ciljem podrške razvoja domaćeg sporta.

Top Komentari

Alfred
Serem se više na Mozzart i na njihova sponzorstva po Smrdskoj.
2 1
Baboisback
Bele??? ****li vam cetnici majku,prodali ste se njima. Vise ne citam ovaj portal.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi