BetBuilder promijenio način klađenja: Uz malo razmišljanja do velike zarade

BetBuilder promijenio način klađenja: Uz malo razmišljanja do velike zarade

Sponzorski tekst

Online kladionice se uvijek trude da budu korak ispred konkurencije i da uvođenjem novih igara zainteresuju igrače i privuku ih sebi, a jedna od igara koja je postala hit u svijetu klađenja proteklih godina je BetBuilder.

Kada su kladionice tek osnovane, moglo se kladiti samo na jedan scenario utakmice. U najranijim vremenima moglo se kladiti na to koji će ishod biti nakon poluvremenu ili na kraju utakmice (1, X ili 2), dvoznak (1X, 12 ili X2), broj golova na meču (0-2, 2-3, 3+, 4+...), prelaz (1/1, 2/2, X/1, 2/X...) i još nekoliko različitih igara.

Vremenom, kladionice su uvodile razne novine, pa se tako pojavila mogućnost kombinovanja ishoda meča sa brojem golova (1&3+, 2&0-3, 1X&2+, X2&0-3...), pa čak i ishod sa brojem golova u
poluvremenu (1& 1P 2+, 2& 2P 0-2...).

Kako godine prolaze, tako imamo sve veći broj različitih igara i sve veći broj raznih kombinacija za klađenje, ali BetBuilder je napravio poseban iskorak u tom pogledu.

Kladionica Meridian je prva koja je u regionu uvela u svoju ponudu BetBuilder, a mnoge kladionice tu opciju nemaju još uvijek.

BetBuilder omogućava da izaberete neograničen broj različitih igara na jednoj utakmici i da za to dobijete specifično određenu kvotu. Neke od najpopularnijih igara koje se mogu izabrati u BetBuilderu za klađenje na fudbal su:

  • Ishod meča (1, X ili 2)
  • Ishod na poluvremenu (1, X ili 2)
  • Prelaz (1/1, 2/2, X/1, X/2, X/X, 1/X, 2/X, 2/1, 1/2)
  • Ukupan broj golova na utakmici (1+, 2+, 3+, 4+...)
  • Oba tima daju gol (DA ili NE)
  • Broj golova neke od ekipa (1+, 1-2, 1-3, 2+, 2-3, 3+, 4+...)
  • Strijelac na meču
  • Ukupno kornera na meču

Uzmimo kao primjer utakmicu Liverpool-Tottenham koja je na rasporedu večeras u 20.45h.

Ako u kladionici Meridian otvorite BetBuilder i za navedenu utakmicu odigrate sljedeće opklade:

  • Pobjeda Liverpoola
  • 3+ (tri ili više gola na meču)
  • 1+ u prvom poluvremenu (biće najmanje jedan gol u prvom poluvremenu)
  • Liverpool daje prvi gol na meču
  • Liverpool daje tri ili više gola na meču
  • Tottenham daje manje od dva gola na meču
  • 10+ kornera na utakmici

Dobićete jedinstvenu kvotu 5.69!

Ponekad se dešava da želite pogledati neku utakmicu i usput se opkladiti na nju kako bi praćenje bilo još zanimljivije, ali kvota na ekipu za koju smatrate da će pobijediti bude mala i odustanete od namjere.

Pomoću BetBuildera, možete nabildati kvotu po sopstvenoj želji i tako višestruko naplatiti svoje znanje.

Na tiketu koji smo koristili za primjer, očito je ideja i razmišljanje da će Liverpool ostvariti rutinsku pobjedu protiv Tottenhama. Kvota na „čistog keca“ je skromnih 1.45, a na 1&3+ svega 1.95.

Ako zaista Liverpool pobijedi na dominantan način, onda je sasvim logično da vidimo minimalno jedan gol u prvom poluvremenu i da Liverpool postigne prvi gol na meču.

Dominantna pobjeda bi značila da Tottenham sigurno neće postići dva gola na Anfieldu, a da će Liverpool bar tri puta zatresti mrežu gostiju. Tome začinimo tiket sa 10+ kornera jer očekujemo da će domaćin konstantno prijetiti.

I uz malo pametnog razmišljanja, pomoću BetBuildera veoma lako možemo doći od kvote 1.95 (1&3+) do mnogo veće 5.69. Kada se igra 1&3+, obično igrač očekuje da domaćin pobijedi sa 3:0, 4:0, 3:1, 4:1 ili nekim većim rezultatom, a sve to navedeno je uključeno u pomenuti BetBuilder primjer gdje kvota 5.69.

BetBuillder svim igračima daje dodatnu zanimljivost tokom praćenja utakmice, a onima koji su pravi znalci za sport na koji se klade, mogu odlično i da profitiraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.