BH Pošta uvijek misli o svojim korisnicima i njihovim potrebama

Koristite BH PostExpress, najbržu uslugu dostave pošiljki na adresu primaoca

BH Pošta uvijek misli o svojim korisnicima i njihovim potrebama

O. Lekić

Ukoliko želite poslati svoju pošiljku brzo i sigurno, uz maksimalnu fleksibilnost, BH Pošta vam nudi novu uslugu BH PostExpress prilagođenu vašim potrebama i mogućnostima.

BH PostExpress je usluga brze dostave koja omogućava prijenos pošiljki između pravnih i/ili fizičkih lica, na području Bosne i Hercegovine, u okviru propisanih rokova prijenosa. Na vama je da odaberete vrstu pošiljke koja najbolje odgovara vašim potrebama, odredište gdje pošiljku želite poslati i kada želite da ista bude uručena. Sve ostalo je briga BH Pošte koja je specijalizovana za pružanje usluge brze dostave.

Preuzimanje pošiljaka BH PostExpress-a vrši se u poslovnim prostorijama korisnika ili se zaprimaju na šalterima pošta, a uručuju se na adresi primaoca, odnosno isporučuju na šalterima pošta. Korisnici pošiljku mogu najaviti pozivom na telefonski broj Kontakt centra 1312 ili klikom na dugme “Naručite pošiljku” na stranici: https://www.posta.ba/bh-postexpress/.

Rokovi uručenja pošiljaka prilagođeni su potrebama i zahtjevima korisnika i kreću se od istog dana, do narednog dana, odnosno, u roku od dva dana. Sadržaj pošiljke mogu biti dokumenti, predmeti i roba sa pratećom dokumentacijom, sa i bez označene vrijednosti, a najveće označene vrijednosti u iznosu od 5.000 KM.

Težina BH PostExpress pošiljke može da varira i kreće se od pojedinačnih i zbirnih pošiljaka, maksimalne težine 50 kg, te paleta maksimalne težine 500 kg.

Vozni park koji se koristi u realizaciji usluga BH PostExpress opremljen je najsavremenijim vozilima od kojih je nekoliko specijaliziranih teretnih, a sve kako bi se moglo odgovoriti zahtjevima tržišta za pružanjem brze i sigurne usluge brze dostave.

BH Pošta je u svrhu što bolje realizacije usluge brze dostave pošiljaka BH PostExpress, angažovala i zaposlenike koji prije svega imaju znanje i iskustvo, te na najprofesionalniji način obavljaju svoj posao, stičući povjerenje sve većeg broja korisnika.

BH PostExpress ima tendenciju stalnog rasta i širenja na bosansko-hercegovačkom tržištu usluga brze pošte, a što potvrđuju podaci da fizički obim ovih usluga, iz meseca u mesec, bilježi stalni rast i sve veći broj korisnika.

Zato vas pozivamo da koristite uslugu brze dostave pošiljaka BH PostExpress- prirodno najbrži.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.