Razvela se od zvijezde, pa tim povodom napravila ludu zabavu: Za bivšeg srednji prst i mrdanje guzom

Breana više nije sa Manzielom

Razvela se od zvijezde, pa tim povodom napravila ludu zabavu: Za bivšeg srednji prst i mrdanje guzom

E. Škorić

Breana Tiesi je bivša supruga NFL zvijezde Johnnyja Manziela, a čini se da je to što je "bivša" zapravo njena najveća radost.

Američka manekenka bila je u braku sa quaterbackom koji je igrao u NFL-u, ali već neko vrijeme nisu zajedno. Njih dvoje okončali su sve formalnosti oko razvoda, a ona je tim povodom organizovala ludu zabavu.

Sa svojim seksi drugaricama je organizovala u Miamiju provod, u jednom trenutku je zatresla guzom, a uz to je pokazala svom bivšem srednji prst uz "razvodnu" tortu.

Manziel, koji je sve to sa podsmijehom ispratio, rekao je za TMZ Sports da je "još uvijek cool" sa svojom bivšom suprugom i da mu je ona pomogla da odraste kao osoba kroz težak period u svom životu.

"Ne bih sada bio ovdje da nije bilo naše veze i našeg vjenčanja. Ne bih imao isti stav prema svemu ostalom da nisam prošao kroz razvod i slično, da nisam kroz to prošao s njom", govorio je nekadašnji igrač Cleveland Brownsa, koji je NFL napustio 2016. godine, a danas igra u Gruziji.

Za razliku od njega, Breana slavi to što više nisu zajedno i ne želi ni da ga se sjeća. Ona se na spomenutoj zabavi pojavila u oskudnom kostimu na čijoj pozadini je pisalo da je "singl".

Oglasi

"Jesam, jesam, službeno sam sama. Hvala svim mojim djevojkama na najluđoj razvodnoj zabavi", poručila je 30-godišnja manekenka.

Tiesi i Manziel zaručili su se 2017., a vjenčali godinu kasnije. 2019. godine je puklo među njima, sada i zvanično nisu zajedno, zbog čega je Breana sretnija nego ikada ili barem sve to tako prestavlja...

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWoknAVhygu/[/instagram]

Oglasi