Ronaldo pronašao način kako da Georgina bude s njim čak i dok je na terenu

Ne mogu jedno bez drugog

Ronaldo pronašao način kako da Georgina bude s njim čak i dok je na terenu

E. Škorić

Cristiano Ronaldo uvijek je govorio da mu je porodica najvažnija na svijetu. To je još jednom dokazao.

Ronaldova izabranica Georgina Rodriguez na Instagramu je objavila story koji pokazuje da se portugalska zvijezda ne rastaje od nje ni za vrijeme meča.

Naime, Ronaldo na utakmicama Eura na kostobranima ima fotografiju s Georginom,a to je bilo primijećeno nakon jedne utakmice, kada je napadač Juventusa malo spustio štucne.

Zbog brojnih privatnih obaveza, Georgina nije mogla biti na prva dva meča kako bi bodrila Ronalda, no u Budimpešti je sa tribina Puškaš Arene ipak posmatrala svog dragog. CR je baš u tom meču, protiv Francuske, dao dva gola i ostvario neke nove rekorde.

Portugal večeras igra novu jako važnu utakmicu protiv Belgije u osmini finala, a Ronaldo lovi nove golove. Do sada ih je na Euru postigao čak pet, te se izjednačio sa Irancem Ali Daeijem sa 109 datih golova u reprezentativnom dresu. Njih dvojica jedini su koji su dali 100 i više golova u nacionalnoj selekciji.

Oglasi

Cristiano je i s 36 godina i 130 dana postao najstariji igrač koji je postigao dva ili više pogodaka na jednoj utakmici Evropskog prvenstva. Prijašnji vlasnik rekorda bio je Andrij Ševčenko koji je imao 35 godina i 256 dana kada je za svoju Ukrajinu zabio dva komada protiv Švedske (2012. godine).

Ronaldu je ovo bilo 39. pojavljivanje na velikim takmičenjima (evropskim i svjetskim prvenstvima) što je rekord za evropskog igrača.

Osim što je nevjerovatan na terenu, fantastičan je i izvan njega. Obožava svoju porodicu kojoj i pored svih obaveza posvećuje dosta vremena i pažnje.

MaxBet kladionica nudi veliki broj opcija za sve mečeve Eura, a večeras možete pronaći velike kvote za meč Belgije i Portugala.

Zapratite MaxBet na Facebooku i Instagramu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQdhezgH5hq/[/instagram]

Top Komentari

DadiG
Aman.
1 0
Vela82
**** mater, lik ce otici u penziju sa 40 godina otprilike, imat ce ona njega gledati pola covjekovog vijeka
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti