Dani domaćih proizvoda u Bingo City Centru

Tradicija se čuva i njeguje

Dani domaćih proizvoda u Bingo City Centru

Sponzorski tekst

BINGO City Center nastavlja da iznenađuje svoje posjetioce i u periodu od 22. do 24. maja organizuje „Dane domaćih proizvoda“ sa ciljem da pruži novu dimenziju iskustva svima onima koji svoje povjerenje poklanjaju upravo ovom centru, ali i da svoje posjetioce podsjeti na značaj njegovanja tradicije.

U duhu predstojećeg Ramazana i Bajrama, tokom trodnevnih aktivnosti bit će promovisani kvalitetni domaći proizvodi koji su karakteristični za bosansku tradiciju i naše domove.

Priliku da se posjetiocima centra predstave, imat će svi domaći proizvođači čije će artikle kupci Binga moći pronaći u Ramazanskom letku koji počinje 27. maja. U letku će biti sve za pripremu jela za iftar, kolača, te prigodne artikle koji upotpunjuju ugođaj Ramazana.

Svi su tu gde želje ožive, budite i vi!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi