Danju je trenerica, noću zarađuje novac na neki drugi način
Ukrajinka obožava da putuje, skoro je imala priliku da posjeti Pariz, ali velika joj je želja da za Božić ode u New York

Prva guza Ukrajinke

Danju je trenerica, noću zarađuje novac na neki drugi način

E. Škorić

Ruslana Samojlenko je, prema pisanju tamošnjih medija, prva guza Ukrajine.

Ova atraktivna Ukrajinka po danu radi kao fitness trenerica i jedna je od najtraženijih mušterija, što stvarno i ne čudi s obzirom na to kako izgleda.

I dok se tokom dana bavi fitnessom, noću novac zarađuje kao go-go plesačica, pa se može reći da Ruslana ima 'pune ruke posla'.

Imala je priliku da otputuje u Pariz za 25. rođendan, voli klizanje, putovanja, a sljedeća želja joj je da otputuje u New York za Božić.

S obzirom na atraktivan izgled, ne treba da čudi ako pronađe muškarca koji je joj ispuniti sve te želje.

Top Komentari

Chupy
Go-go jebacica.....danas ih ima ko govana i kod nas. Samo sto su kod nas to fine djevojcice, jebu se gotivno.
24 4
Samkodk
Prava tema za culica..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi