Detalji iz knjige češke šampionke: Samo mislim na seks, volim da traje tri sata...

Malo je reći šokantna ispovijest

Detalji iz knjige češke šampionke: Samo mislim na seks, volim da traje tri sata...

O. Lekić

Gabriela Koukalova je ime koje mnogo znači ljubiteljima sporta u Češkoj. U pitanju je najuspješnija tamošnja bijatlonka koja je kroz karijeru osvojila mnoštvo medalja, uključujući i one s Olimpijskih igara.

Kako bi ponovo došla u centar pažnje 33-godišnja Gabriela je nedeavno odlučila izdati autobiografsku knjigu u kojoj je iznijela dosad nepoznate detalje u svom životu. Nije skrivala ni one intimne prirode, pa je, između ostalog, priznala da je prvi put odnos imala sa 12 godina još kada je bila djevojčica.

"Voljela bih da mogu da kažem da sam imala 15 godina kada sam izgubila nevinost, ali nisam. On je bio drug moje sestre i bio je veoma nežan, uživala sam u svakom minutu. Poslije toga nisam mogla da prestanem da mislim o tome. Ne o njemu, nego o seksu", otkrila je Koukalova.

Na tome nije stala. Otkrila je da joj treneri ne odobravaju da ima seks pred svaku utrku, ali njezin stav je drugačiji.

"Smatram da ženama seks pomaže mnogo i da se poslije njega osjećaju dobor. Za mene, seks je kao meditacija. Naravno, pred trke ne može baš da traje onoliko koliko volim, neka tri sata", napisala je u knjizi i mnoge ostavila bez teksta.

Malo je kazati šokantna ispovijest.

Top Komentari

Lona
Ovima kad nestane novih priča, vrate stare.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi