Đoković angažovao atraktivnu pijanistkinju za balkansku turneju

Uzbekistanka ostavlja bez daha

Đoković angažovao atraktivnu pijanistkinju za balkansku turneju

S. Grebović

U sklopu turneje "Adria tour", prvi reket svijeta, Novak Đoković, posjetit će i našu zemlju, tačnije Sarajevo i Banja Luku.

Prema informacijama, Đoković bi prvo trebao da prisustvuje na turnirima u Beogradu, Zadru i Crnoj Gori da bi potom došao u Banjaluku 3. i 4. jula.

Dan kasnije, u glavnom gradu naše zemlje trebao bi odigrati i revijalni meč protiv najboljeg Bh. tenisera, Damira Džumhura.

U sklopu "Adria toura" bi osim Đokovića trebalo da učestvuje još nekoliko slavnih imena iz svijeta bijelog sporta, a o svemu bi više trebalo biti poznato u danima koji su pred nama.

Ono što je poznato je to da će gledaoce zabavljati atraktivna uzbekistanska pijanistkinja Lola Astanova, koja će učiniti sve kako muškom dijelu publike ne bi bilo dosadno ni u jednom trenutku.

"Sa zadovoljstvom mogu da najavim jednog od vodećih violinista svijeta Nemanju Radulovića, koji je izuzetan čovjek koji je vrlo lako prihvatio poziv koji smo mu uputili. Pored njega, nastupiće i jedna od vodećih svjetskih pijanistkinja Lola Astanova. Nastupat će i dečiji hor "Dečija čarolija" uz popratnu koreografiju, te se nadamo da će ta lijepa slika biti poslata u svijet", govori Đoković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi