Dovoljno što je lijepa: Bivša novinarka Sky Sporta i bez golišavih slika privlači veliku pažnju

Svi su zaljubljeni u Natalie Sawyer

Dovoljno što je lijepa: Bivša novinarka Sky Sporta i bez golišavih slika privlači veliku pažnju

E. Škorić

Lijepa britanska sportska novinarka Natalie Sawyer pronašla je novi radni angažman.

Sawyer je dobro poznato TV lice, pošto je radila čak 18 godina za Sky Sports. Prošlog mjeseca je uz emotivnu poruku napustila ovu uglednu sportsku televiziju.

"Nije bilo lako posljednjih sedmica, ali uz vaću pomoć sve je lakše. Hvala vam za podršku, ona mi je značila mnogo. Nastavite pratiti Sky Sports News, postoje neke divne osobe koje ćete gledati", napisala je Natalie.

Navodno je sve iznenadila u toj TV kući kada je javila da odlazi, a publika je na Twitteru procijenila da će njeno lijepo lice itekako nedostajati i da će Sky Sportsa sada biti siromašniji.

Natalie nije dugo čekala na novi posao, pa sada radi za jednu britansku kladionicu i vodi emisiju u kojoj ugošćuje razne zvijezde. Sada je razgovarala s Hullovim veznjakom Ryanom Masonom o susretu Liverpoola i Rome u polufinalu Lige prvaka.

"Dobro je vidjeti te ponovo na ekranima", neke su od poruka njenih fanova na društvenim mrežama. Ona će i danas prije meča na Anfieldu voditi program za poznatu kladionicu i imat će gosta analitičara.

Ukoliko se zarovite u njene fotografije na Instagramu, teško da ćete pronaći neku nepristojnu. Njena ljepota je dovoljna da biste je gledali.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi