Georgina na Instagramu objavila najprovokativniju sliku do sada

Atraktivna kao i uvijek

Georgina na Instagramu objavila najprovokativniju sliku do sada

S. Grebović

Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez Uskršnji odmor proveli su u susjedstvu, tačnije u Dubrovniku.

Ronaldo je nekoliko sati nakon utakmice između Juventusa i Fiorentine i velikog slavlja nakon osvojene titule privatnim avionim sletio u dubrovačku zračnu luku Čilipi. Portugalac je tako postao prvi fudbaler koji je osvajao titule u Engleskoj, Španiji i Italiji.

Oni su odsjeli u skopocjenom hotelu Šeherzada u kojem za jednu noć morate izdvojiti okruglo sedam hiljada evropskih novčanica. Tu je proveo dva dana sa svojom zaručnicom Georginom Rodriguez, a stigli su i da prošetaju dubrovačkom rivom.

Prelijepa Španjolka počastila nas je sa dvije fotografije sa odmora, a danas je odlučila da učini isto. Na svoj Instagram je postavila fotografiju iz saune, a u prvom planu su se našle njene zanosne obline, na koje niko ne može ostati ravnodušan. 

View this post on Instagram

Love finishing my workout routine with a relaxing sauna session 💧🌡️ outfit @aloyoga 🌍

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Top Komentari

bosq23
Sedam miliona eura za jednu noc!? Hajde popravite to :)
4 0
gumenakita
Koji ste vi seljacine.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi