Odlaskom u Saudijsku Arabiju Georgina je od Ronalda dobila ono što je godinama čekala

Uživaju zajedno

Odlaskom u Saudijsku Arabiju Georgina je od Ronalda dobila ono što je godinama čekala

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo je iznenadio sve odlukom da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji nakon što je potpisao za Al Nassr, a mnogi su to označili kao kraj njegove karijere. Špekulisalo se da je i njegova porodica nezadovoljna zbog odluke da idu u S. Arabiju, ali čini se da to i nisu bile baš tačne informacije.

Ronaldo je odlaskom u Al Nassr postao daleko najplaćenijih fudbaler na svijetu jer će u ovom klubu za dvije ipo godine ugovora zaraditi vrtoglavih 500 miliona eura i nije baš čudo što je Portugalac pristao da ide u Saudijsku Arabiju.

Zbog njegove odluke da karijeru nastavi u toj zemlji pojavile su se mnoge špekulacije da njegova porodica nije baš najsretnija zbog toga, a to se prvenstveno odnosi na Georginu Rodriguez.

Georgina zbog zakona i tradicije u S. Arabiji mora da pazi na to kako se oblači i navodno joj je to itekako pravilo problem, ali španski mediji navode da Ronaldova izabranica s tim nema nikakvih problema i da joj odlazak u Riyadh itekako prija.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cnh7XuBrdtA/[/instagram]

Sinoć je objavila fotografije iz jednog restorana kojeg je Ronaldo zakupio samo za njih dvoje čime je omogućio Georgini da obuče kratku haljinu i uživa kako je navikla što pokazuje koliko mu je stalo do nje.

Oglasi

Marca piše da krize između Ronalda i Georgine uopšte nema i da nije tačno da su Georgina i djeca negodovali odlukom da idu u S. Arabiju, te da je ona sretna što je konačno dobila ono što je godinama čekala.

Naime, Ronaldo zbog obaveza prema klubovima u kojima je ranije igrao nije imao previše slobodnog vremena za svoju porodicu jer su rasporedi bili znatno žešći dok je igrao za Real Madrid, Juventus ili Manchester United, ali odlaskom u Al Nassr to se promijenilo.

Ronaldo je dobio mnogo više slobodnog vremena za Georginu i djecu što je nju itekako usrećilo. Odlaskom u S. Arabiju Ronaldo je dobio prostor da se više posveti svojoj porodici što je odmah i uradio.

Iz dana u dan vidimo Georginine objave kako uživaju zajedno što prethodnih godina i nije bilo slučaj tako često. Georgina je sretna što Ronaldo može da se posveti maksimalno porodici i što je nakon dugog čekanja i strpljenja konačno dobila ono što je čekala.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cne8kCbtfFu/[/instagram]

Oglasi

Jasno je da se i Ronaldo maksimalno trudi da nadoknadi propušteno vrijeme sa porodicom, a posebno Georginom s kojim prethodnih godina nije previše izlazio na romantične večere, ali se sada to promijenilo.

Očito da je Ronaldo shvatio da je njegova karijera na zalasku i da je nakon svih uspjeha koje je imao na fudbalskom terenu sada došlo vrijeme da se posveti i najvažnijim osobama u svom životu.

Ronaldo će večeras po prvi put zaigrati za Al Nassr i to u prijateljskom meču protiv PSG-a, a mnogi vjeruju da će to biti posljednji put da ćemo gledati okršaj Ronalda i Lionela Messija.

On će predvoditi najbolji tim saudijskog prvenstva u okršaju protiv Parižana koji se igra od 18 sati. Poznate su i kvote za ovu utakmicu koje možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice Volcanobet i to OVDJE.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi