Gledate na vlastitu odgovornost: Suzy pomaknula tange i pokazala tetovažu Messija

Brazilka ponovo plijeni pažnju

Gledate na vlastitu odgovornost: Suzy pomaknula tange i pokazala tetovažu Messija

Pamtite li Suzy Cortez? Naravno da pamtite. U moru posvuduša koje vole pozirati s obilježjima svog omiljenog kluba, ali uglavnom i bez ičega drugoga, ona je jedna od onih koje se najviše urezuju u pamćenje.

Suzy (28) je nekoć bila Miss Bum Bum, vlasnica najbolje stražnjice svijeta, a danas kada je to 'laskavo' priznanje u rukama neke druge djevojke, svejedno je i dalje vrlo popularna. I to ponajviše zbog ljubavi koju iskazuje prema Lionelu Messiju i Barceloni.

Ni sinoćnji trijumf Barcelone nad Liverpoolom (3:0) nije promakao ovoj bujnoj Brazilki, koja je odmah nakon posljednjeg sučevog zvižduka okačila fotografiju na kojoj je, uz njezinu stražnjicu, u prvom planu tetovaža koju je posvetila voljenom klubu i igraču.

"Naravno da ću slaviti pobjedu najboljeg kluba na svijetu, a Messi zaslužuje sve jer je kralj", napisala je Suzy na svom Instagram profilu.

Novom fotografijom Suzy je razveselila hiljade i hiljade svojih obožavalaca, a njezina ogromna stražnjica je, naravno, i ovoga puta raspalila maštu muškog spola i njezinu popularnost dovela na jedan novi level.

Messi je blokirao na Instagramu

Iako je Messi sretno oženjen i otac dvoje djece, zanosnoj Suzy to ne smeta da svako malo iskazuje emocije prema argentinskom čarobnjaku, koji ju je, na insistiranje supruge, bio primoran i blokirati. Doduše nakon niza provokativnih fotografija koje mu je slala.

"Bila sam šokirana kad sam vidjela da me blokirao. Antonelli želim poručiti da se brine bez razloga. Pa ja sam obična navijačica Barcelone. Žao mi je što se brine, ali to samo pokazuje da je ljubomorna", rekla je Suzy nedavno.

No, nije to pokolebalo Suzy. Pokrenula je kampanju #UnBlockMeMessi i tražila pomoć od pratilaca da joj pruže podršku u nagovaranju Messija da joj ponovno dopusti pristup njegovu profilu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Juve88
20%ljudsko tijelo, ostalo reciklirana plastika iz gracanice
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.