Za Jedinstvo: U Mozzart dresovima do novih pobjeda

Nova oprema za klub iz Suvog Polja kod Bijeljine

Za Jedinstvo: U Mozzart dresovima do novih pobjeda

Sponzorski tekst

Fudbalski klub Jedinstvo iz Suvog Polja kod Bijeljine ove godine slavi 60. rođendan. Tim povodom na poklon su im stigli novi Mozzart dresovi. Želja im je da u ovoj opremi zabilježe brojne pobjede, ali i da klub proslavi još mnogo jubileja. 

-Naši igrači su se oduševili ovim gestom kompanije Mozzart. Čim su nam stigli dresovi, zaigrali smo u njima utakmicu. U uzbudljivom meču u gostima bilo je tijesno, pa smo odigrali neriješeno. Mislim da niko nema ljepše dresove od naših fudbalera, pa se nadamo i da će nam donijeti nove pobjede- kaže Bojan Ivanović, predsjednik FK Jedinstvo Suvo Polje, Bijeljina.

U bogatoj istoriji u klubu pamte veće uspjehe na takmičenjima širom bivše Jugoslavije, a proteklu deceniju takmiče se isključivo u Četvrtoj republičkoj ligi. Pojedini igrači su se upravo iz ovog kluba otisnuli u timove širom BiH, ali i u regionu.

Opis nije dostupan.

Trenutno okupljaju preko 60 igrača – oko 30 seniora i isto toliko mladih fudbalera, uzrasta od pet do 13 godina, u omladinskom pogonu u okviru njihove Škole fudbala.

Seniori se u novim Mozzart dresovima takmiče u Područnoj ligi Semberije, odnosno Četvrtoj ligi Republike Srpske, gdje su treći na tabeli.

Oglasi

Opis nije dostupan.

Iako visoko kotiraju u svojoj ligi, ambicija za viši rang, za sada, nemaju.

Dovoljno im je, kažu, da se takmiče na ovom nivou i da klub nastavi da traje dolaskom mlađih naraštaja.

Opis nije dostupan.

Klub se samostalno finansira zahvaljujući entuzijazmu i ljubavi članova ekipe prema fudbalu i svom timu. Pomoć ponekad dobiju od Grada, resornog Ministarstva, a tu su i projekti na koje apliciraju za sredstva za rad. Oprema koja im je, povodom jubileja, stigla iz Mozzarta posebno ih je iznenadila i obradovala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi