Još pet dana do početka kladioničarske trke za 30.000 KM – JESI LI SPREMAN?

Još pet dana do početka kladioničarske trke za 30.000 KM – JESI LI SPREMAN?

Sponzorski tekst

Svakog dana od 15.03.2023. do 09.04.2023. odigraj tiket od minimalno 5 KM i čekaju te bogate novčane nagrade. 

Nemoj propustiti vrhunsku priliku za dobitke jer sve što trebaš je učestvovati SVAKI DAN. I što je najvažnije nije bitno da li je tvoj tiket dobitan ili gubitan, važno je samo da ga odigraš svaki dan. Svi igrači koji završe Bet Race trku osvajaju vrijedne bonuse, a dodatne nagrade čekaju i TOP 50 najvještijih igrača s najvećim zbirom kvota na pogođenim tiketima.

Za sve one koji vole kladilačka takmičenja na duge staze stiže Mozzart Bet Race.

Proljetni dio sezone u najjačim fudbalskim ligama se zahuhtao, počela je i Premijer liga BiH, a uporedo se igraju i razigravanja evropskih takmičenja, pa nema boljeg trenutka da vam predstavimo Mozzart Bet Race, jer ponuda gori!

Mozzart donosi najzanimljivije takmičenje na duge staze i zato se priključi zabavi i budi pobjednik, jer Mozzart dijeli čak 30.000 KM.

Budi strpljiv i istrajan, jer ove je kladilački maraton, a ne trka na 100 metara.

Uz fantastične nagrade koje čekaju igrače, uvijek je spremna fenomenalna ponuda sportskog klađenja. U Mozzartu 365 dana u godini možeš pronaći najveće kvote na svijetu koji će dodatno povećati tvoj dobitak. Ako i promašiš jedan par, bez brige – samo u Mozzartu svakodnevno možeš naplatiti promašaj i dobiti bonus za gubitni tiket.

Nemaš šta čekati, požuri na www.mozzartbet.ba, uključi se u Bet Race i budi pobjednik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.