Kako vam je kod kuće? Evo kako da vam bude super!

Možete dobro da se zabavite poštujući sve preporuke stručnjaka, ali i da lijepo zaradite.

Kako vam je kod kuće? Evo kako da vam bude super!

Rijetki su oni koji se ovih dana ne žale da ne znaju kako će izdržati ograničene izlaske od kuće, kao najbolju mjeru prevencije od širenja virusa korona. Kaže stara izreka, što se mora – nije teško. Da se mora – mora se, zdravlje svih i životi su u pitanju, ali da li mora da bude teško? Ne mora!

Bitno je ovih dana i mentalno zdravlje, kako bismo lakše podnijeli neizvjesnost i cijelu situaciju u kojoj se nalazimo, pa na stvari moramo da gledamo iz pozitivnog ugla – sigurno su se prije svega ovoga mnogi od vas žalili kako od brojnih obaveza ne mogu da stignu da srede ormare, zamijene ljetnju i zimsku garderobu, da operu prozore, da spreme omiljeni obrok po receptu koji iziskuje nekoliko sati pripreme, da pročitaju omiljenu knjigu... Evo vam prilike da sve to uradite, polako, bez tenzije.

I imate svakako mnogo više vremena za razmišljanje. Sjetićete se u jednom trenutku da je tačno deset dana kako niste bili u omiljenom kafiću, da je vašoj mami 57. rođendan, da kako je prošlo šest godina otkako radite u istoj firmi, da za četiri mjeseca treba da vam dođe rođaka iz Njemačke... I shvatićete da se sve vrti oko brojeva, da brojevi život znače.

I sve u životu se piše brojevima, pa čak i sreća.

A brojevi ovih dana mogu i mnogo da vam pomognu – da vam pomognu da se odlično zabavite dok ste kod kuće, i da vam donesu zaradu do čak stotinu hiljada konvertibilnih maraka.

Sve to u bezbijednom okruženju, beskontaktno, na sajtu mozzartbet.ba u okviru igre Mozzart Lucky Super 6.

Sjetite se svih važnijih datuma, mjeseca u škorpiji, retrogradnog Merkura, broja dresa omiljenog fudbalera – možda vam baš ti brojevi omoguće da ozbiljno zaradite na Mozzart Lucky Super 6! Možete da osvojite i do 100.000 KM. Registracija je veoma laka, kao i onlajn uplata i isplata, ne morate da idete nigdje.

Super je kod kuće, zar ne?