Jedina djevica na stranici za odrasle bijesna zbog Mundijala: "Izgubila sam ogroman novac..."

Kerolay Chaves u centru pažnje

Jedina djevica na stranici za odrasle bijesna zbog Mundijala: "Izgubila sam ogroman novac..."

E. Čaušević

Brazilska navijačica Kerolay Chaves našla se u centru pažnje zbog tvrdnji da je izgubila dosta novca jer se pokazalo da muškarci više vole fudbal neko spolne odnose, a također za sebe tvrdi da je jedina djevica na svijetu koja koristi stranice za odrasle.

Ova 21-godišnjakinja prije nekoliko sedmica našla se u centru pažnje kada je nestrpljivo čekala početak Svjetskog prvenstva, te je objavljivala golišave fotografije udresu Brazila i nadala se da će ova selekcija konačno osvojiti trofej prvaka svijeta.

Međutim, kako je takmičenje na ovom velikom turniru odmicalo tako je bilo sve manje euforije kod ove brazilske navijačice, a kasnije je ona otkrila kakve probleme joj je Mundijal donio.

Chaves tvrdi da joj ispadanje Brazila sa Svjetskog prvenstva nije tako teško palo jer je zbog fudbala izgubila ogroman novac i nada se da će se završetkom Mundijala muškarci konačno vratiti na staro.

She claims to be the only virgin left on OnlyFans

Brazilska navijačica ne krije da ima profil na stranici za odrasle "Only Fans" i da objavom svojih golišavih fotografija i videa zarađuje za život, ali ni slutila nije da će joj Svjetsko prvenstvo to sve da pokvari.

Oglasi

"Nisam imala nekog velikog favorita i samo sam molila Boga da što prije to završi. Moja najveća pobjeda će biti da vratim pažnju muškaraca koju sam imala prije početka Svjetskog prvenstva", priča Kerolay i nastavlja.

Kerolay Chaves was supporting Brazil during the World Cup

"Iznenađena sam jer mi je zarada pala za 60% otkako je počelo Svjetsko prvenstvo i znam da sada moram čekati mjesecima ponovo da se vratim na ono staro. Nisam očekivala da ću izgubiti toliko novca zbog fudbala".

[instagram]https://www.instagram.com/p/ClreF0cvALj/[/instagram]

"Pokazalo se da u Brazilu muškarci više vole fudbal nego se*s i gole žene što mi je baš nevjerovatno. Znala sam da smo fanatici, ali baš toliki... Moram sad da se potrudim i vratim sve te mušterije koje sam imala prije početka tog takmičenja".

Oglasi

Ova navijačica se prvo pojavila u javnosti kada je objavila golišave fotografije u dresu Brazila, ali i zbog tadašnje rečenice u koju mnogi nisu povjerovali.

Chaves is known as "White Fairy" on social media

"Jedina sam djevojka koju možete naći i gledati na Only Fansu, a da je još uvijek djevica", poručila je Kerolay nedavno i otkrila da je uradila u julu operaciju koja joj je to ponovo omogućila.

No, pored toga što je izgubila veliki broj klijenata zbog Svjetskog prvenstva ona je poručila da i dalje voli fudbal i vjeruje da će se ponovo vratiti velikoj zaradi od objave na Only Fansu.

She is looking forward to customers returning after the World Cup finished

"I dalje volim fudbal samo sam iznenađena što su muškarci toliko zaluđeni tim sportom. Pripremila sam nekoliko objava koje će da ih izlude i ako se vrate na moj kanal vidjet će šta su propustili i neće se pokajati. Da vidimo onda hoće li im biti važniji fudbal ili ja", zaključila je.

Kerolay insists she did enjoy the World Cup despite the loss of profits

Top Komentari

Eterno_Capitano
Ova je djevica al u lakat jedino.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije