Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Aston Villa 1.95, Tottenham 1.75!

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Aston Villa 1.95, Tottenham 1.75!

Sponzorski tekst

Srijeda donosi četiri interesantna meča u Premijer ligi, a kladionica Meridian ima najbolju ponudu i najveće kvote na planeti!

Ako nemaš nalog, izdvoji nekoliko minuta i registruj se na meridianbet.ba, te potpuno besplatno preuzmi 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

PREMIER LEAGUE

Pobjedom protiv Chelsea, Manchester City je došao na korak od šampionske titule u Engleskoj, međutim nakon kiksa protiv Southamptona, stvari više ne izgledaju toliko bajno kako su izgledale sedam dana ranije. Tim Pepa Guardiole želi da se vrati na pobjednički kolosjek i na „Etihadu“ će gostovati Brentford, te Građani ne bi smjeli imati pretjeranih problema protiv rivala koji spada u donji dom engleskog fudbala.

Brentford je u seriji od pet poraza u svim takmičenjima, a primili su ukupno 15 golova u tom periodu, te će biti iznenađenje ukoliko i City ne napuni njihovu mrežu do vrha. Meridian ima najveće kvote na planeti, a igra 1-1&4+ se „plaća“ sa 2.66!

Za one nešto hrabrije, kvota na igru 1-1&GG je 3.95. Brentford je u četiri od pet poraza postigao bar pogodak, dok je City na četiri od zadnjih pet mečeva primio makar jedan gol.

Oglasi

Antonio Conte je u potpunosti preporodio Tottenham i klub iz Londona se vratio u borbu za mjesta koja vode u Ligu prvaka. Čini se da će „Pjevci“ do samog kraja voditi bitke sa Manchester Unitedom za četvrtu poziciju i trijumf protiv Southamptona bi bio od velikog značaja. „Kec“ na ovom meču se nudi po primamljivoj kvoti 1.75, a ako želite da „pojačate“, kvota na 1&2+ je 2.10!

Norwich je sa dvije uzastopne pobjede isplivao iz opasne zone, a sada na „Carrow Road“ stiže Crystal Palace, tim koji za pobjedu u Premijer ligi ne zna još od kraja prošle godine kada su savladali upravo Norwich. „Kanarinci“ žele da iskoriste dobar momentum i da nastave sa nizom pobjeda, a kvota na tako nešto je čak 3.45. Ukoliko želite da igrate opreznije, na 1X&GG je kvota izvanrednih 2.95.

Dolaskom Stevena Gerrarda, Aston Villa je zaigrala mnogo bolji fudbal nego što je to bio slučaj pod vodstvom Deana Smitha i utisak je da do kraja sezone neće morati da razmišljaju o borbi za opstanak. To isto ne može da kaže njihov protivnik Leeds koji se nalazi sedam bodova iznad zone ispadanja i eventualna serija loših rezultata bi mogla uzrokovati probleme. Samo jednom u prethodnih sedam međusobnih okršaja u duelu ovih klubova je pobijedio domaćin, te ako mislite da će se tradicija nastaviti, kvota na x2 je 1.95!

Meridian račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi...) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama, ali samo Meridian u svakom trenutku ima najveće kvote na
planeti!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi