Kladionica Meridian: Najveće kvote za LŠ i Ligu Evrope – Real Madrid 2.75, Porto 2.20!

Kladionica Meridian nudi zagarantovano najveće kvote na planeti za Ligu šampiona!

Kladionica Meridian: Najveće kvote za LŠ i Ligu Evrope – Real Madrid 2.75, Porto 2.20!

O. Lekić

Nakon spektakularnog fudbala koji smo gledali sinoć, dobili smo prve četvrtfinaliste. Liverpul i Bayen Munchen su obezbjedili svoja mjesta. Večeras od 21h, revanš utakmice Lige šampiona, idealna su prilika da profitirate igrajući najveću ponudu, ali samo ako igrate najveće kvote na planeti kladionice Meridian.

Sve što vam je potrebno da zaigrate najveće kvote na planeti, jeste samo da imate registrovan meridianbet, a ukoliko iz neobjašnjivog razloga još uvijek nemate, sad ste instant profitirali. Samo u kladionici Meridian, ukoliko danas kreirate nalog na poklon dobijate 20 KM za besplatno sportsko klađenje i 10 KM za najbolju zabavu na najvećem online kazinu na Balkanu – Meridian Kazino!

Champions League nam večeras na repertoaru od 21h nudi dvije fenomenalne utakmice za najveće uzbuđenje sportskog klađenja. Utakmica koja je manje-više rješena, igra se u Engleskoj, gdje Manchester City na domaćem terenu dočekuje Sporting sa nevjerovatnom prednosti od čak pet golova iz prve utakmica. Igra na favorita na ovoj utakmici možda gubi smisao, ali prvi fudbalski znalci znaju da se uz pomoć Meridian BetBuildera na ovoj utakmici i te kako može dobro naplatiti. Preporuka za igru, svakako je apsolutna dominacija „Građana“, a ukoliko se odlučite da odigrate kombinaciju sa M. City pobjeđuje u oba poluvremena, da postiže gol u oba poluvremena, te da Kevin de Bruyne postiže bar jedan gol, kladionica Meridian plaća kvotom – 3.60!

REAL MADRID – PSG ( 1 – 2.75, X – 3.60, 2 – 2.75 )

Utakmica koja sigurno privlači mnogo više pažnje večeras, svakako je veliki derbi i dolazak Messi-a na čuveni „Estadio Santiago Bernabeu“. Posebno nakon pobjede Parižana u foto-finišu golom K. Mbappe-a koji od naredne sezone oblači dres „Kraljeva“, ali i nakon promašenog penela Lea Messi-a u 62. minutu. Parižani su prvom meču mnogo više držali loptu, ali i značajno više napadali i šutali po golu. Žuti kartoni su prštali na sve strane, a ništa manje se nećemo nadati i večeras. Ipak, iskustvo igranja ovakvih utakmica na strani je „Kraljevskog“ kluba, koji sigurno zna da iskoristi ovaj rezultat i preokrene u svoju korisit. Ono što sigurno raduje navijače Madriđana, je fenomenalna partija koju ove sezone pruža Luka Modrić, kojem godine ne mogu praktično ništa. Igra na vrhunskom nivou, tako da je on ključna figura koja večeras „bijeli dres“ može dovesti do pobjede. U svakom slučaju, šta god da odigrate na ovoj utakmici, igrajući na meridianbet.ba, u svakom trenutku igrate najveće kvote na planeti.

Pobjeda Real Madrida se plaća kvotom 2.75! Ali, sigurno je večeras idealna prilika za igru GG3+, u kombinaciji sa navijanjem za što više kornera i žutih kartona, jer ovo je utakmica koja se definitivno može nazvati „finale prije finala“!

Oglasi

Liga Evrope, večeras startuje sa osminom finala. Od 18.45h, pratimo utakmice:

Betis ove sezone, pruža možda neočekivano, jako dobre partije u španskoj La Ligi, tako da je sigurno neugodan protivnik ekipi iz Franfurta. Domaći teren je ono što im daje prednost, tako da su tipovani kvotom 2.20 za pobjedu, dok je Eintracht Franfurt zapobjedu tipovan sa – 4.00!

Porto – Lyon, na „Estadio do Dragao“ prava je prilika da večeras kao uvertira u Ligu šampiona, pratimo vrhunski fudbal. Porto je u dvomeču savladio Lazio, dok se ekipa iz Lyon-a direktno kvalifikovala u 1/8 finala kao prvoplasirana ekipa grupe. U dvomeču sa Italijanima, vodeća ekipa portugalskog prvenstva dokazala je jačinu svog napada, tako da je je opravdano večeras favorit na ovoj utakmici. Ukoliko odigrate večeras „kec u glavu“, Meridian plaća kvotom – 2.20!

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi...) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

*kvote su podložne promjenama, ali samo kladionica Meridian u svakom trenutku nudi najveće kvote na planeti!

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi