Kladionica  Meridian– njajveće kvote na planeti: Bayern 2.00, Sevilla 2.15, Napoli  2.70!

Kladionica Meridian– njajveće kvote na planeti: Bayern 2.00, Sevilla 2.15, Napoli 2.70!

O. Lekić

Sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za sve utakmice njemačke Bundeslige, španske La Lige i italijanske Serie A!

Fenomenalan fudbalski dan je ispred nas, a da oduševljenje fudbalom bude na najvećem mogućem nivou, specijalni poklon je spremila kladionica Meridian.

Ukoliko želite da igrate najveće kvote na planeti REGISTRUJTE SE! POKLON OD 30KM JE SPREMAN! 20KM možete iskoristiti da tikete igrate apsolutno besplatno, a 10KM je spremno da se zabavite na najvećem online kazinu na Balkanu – Meridian Online Kazino!

Sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za njemačku Bundesligu!

Borusija Dortmund – Bajern Minhen

Sigurno najveći derbi njemačkog prvenstva svakako je okršaj popularnih „Milionera“ i „Bavaraca“. Dokaz tome jeste da su godinama već, ovo ekipe koje osvajaju i gotovo uvijek su na prvom i drugom mjestu tabele. Od 18.30 „Signal Iduana Park“ stadion mjesto je okršaja, a budite ubijeđeni i jedne od najljepših navijačkih koreografija na svijetu. „Milioneri“ su trenutno na drugom mjestu tabele, sa samo jednim bodom iza Bajerna, ali ono što muči ekipu je problem sa povredama. Haland je ponovo u ekipi, ali veliki broj igrača je i dalje odsutan. U ekipi nema Hazarda, Šmelcera, Guerira i još nekoliko igrača, dok je Bajern u mnogo boljem položaju. Najveća kvota za pobjedu Bajern Minhena od 2.00, možda mnoge iznenađuje, ali prilliku da igrate ovu kvotu daju samo bukmejkeri Meridiana. Sigurno ono što trebate uzeti u obzir jeste da je Bajern Minhen u prethodnih 6 susreta, svih šest savladao Borusiju.

Sevilja – Viljareal

Fenomenalan početak sportskog dana je upravo ovaj meč španske La Lige. Od 14h, gledamo domaćina koji je trenutno na visokom četvrtom mjestu tabele, kako dočekuje ekipu Unai Emerija, koji trenutno nisu u najboljem položaju. U 14. odigranih kola, skupili su samo 16 bodova, te teško dolaze do pobjede. Često je neriješen rezultat njihov maksimum, a sa druge strane, domaćin sigurno želi da se drži mjesto koje vodi u Ligu šampiona.

Fenomenalna prilika da iskoristite kvotu „kec u glavu“ – 2.15!

Kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za sve utakmice španske La Lige!

Napoli – Atalanta

Pravu poslasticu dana pratimo od 20.45h, na stadionu „Diego Armando Maradona“. Napolitanci kao vodeća ekipa italijanskog prvenstva dočekuju jednu iznimno efikasnu ekipu, koja praktično svaku utakmicu igra „3+“. Ove sezone u italijanskom prvenstvu postigli su identičan broj golova ( 32 ), te su ovo dvije najefikasnije ekipe prvenstva. Na drugoj poziciji, praktično „diše za vratom“, ekipa iz Milana. Napoli nema priliku da se mnogo opušta, već svaku utakmicu mora da ide na pobjedu. Prethodnih pet utakmica na domaćem terenu, imaju upisanih 4 pobjede i jedan neriješen rezultat. Danas bukmejkeri Meridiana nude vrhunsku kvotu od 2.70 za pobjedu Napolija!

Ukoliko želite da iskoristite priliku da igrate najveće kvote na planeti, ali da igrate ono kako vi želite, da igrate sve što vi želite, iskoristite Meridian BetBuilder na ovim utakmicama:

Meridian – najveće kvote na planeti!
*kvote su podložne promjenama

Top Komentari

GojkoMoksikanac
Jos jedan vikend jos jedna prilika za zaradu u Meridianu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.