Kombinujte top bonuse i ostvarite dobitke za pamćenje

Kombinujte top bonuse i ostvarite dobitke za pamćenje

M. Šljivak

Pravi sportski vikend je pred nama i vrijeme je da iskoristite top ponudu na sajtu Meridiana, koju nećete naći nigdje drugo.

Ukoliko na meridianbet.ba odigrate minimum 4 para, dobićete bonus na broj parova, sa kojim dobitak na vašem tiketu može da se uveća do 1004%, dok će iznos bonusa biti ispisan na vašem listiću.

To nije sve!

Uz bonus na broj parova, na jednom tiketu sada možete da imate čak četiri bonus kvote. Bonusi vas čekaju poslije tri, pet, sedam i devet odigranih parova. 

Dakle, odigrate minimum 4 para, dobijete bonus na broj parova i na istom tiketu možete da iskoristite bonus kvote, koje dobitak povećavaju do nevjerovatnih 3000%.

Na sajtu meridianbet.ba nalazi se kategorija BONUS KVOTE gdje možete da pregledate sve bonus kvote koje su u ponudi. Ono što je važno: bonus kvote možete da pronađete na 20+ parova u jednom danu. Odlično, zar ne?

Meridianbet, jedini u BiH, u ponudi ima klađenje na više od 125 liga i 436 opklada po meču, koje možete da kombinujete na svom tiketu i tako ostvarite dobitke za pamćenje.

Registrujte se na OVOM LINKU i uvjerite se u jedinstvenu ponudu- najbolje kvote i najveće bonuse. Budite pobjednik, igrajte u Meridianu!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.