Kreće Primera: U Meridianu te čeka specijal sa najboljim kvotama

Kreće Primera: U Meridianu te čeka specijal sa najboljim kvotama

Sponzorski tekst

Poslije neočekivane tromjesečne pauze, fudbalska elita Španije konačno je na terenima – finiš sezone može konačno da počne. Lopta će se kotrljati skoro svakog dana, a brojna iznenađenja ekskluzivno je pripremio Meridianbet!

Barselona je dva boda ispred Reala, a prštaće i u borbi za evropske karte sljedeće sezone. Ne treba ni podsjećati da je svake godine na Pirinejima dramatična borba za opstanak.

Katalonce večeras čeka prilično neugodan ispit. “Dvojka” na gostovanju Majorki viđena je iz aviona, a samo za ovu utakmicu Meridianbet je spremilo još 800 različitih opcija za klađenje – pogotovo kvote na ukupan broj golova. Kvalitet, forma, tradicija – sve je na strani Katalonaca. “Blaugrana” je neporažena u posljednjih devet međusobnih susreta.

“Dvojka” se očekuje i na meču Espanjola i Alavesa. Manje poznati klub iz Barselone jedva čeka kraj očajne sezona, što bi gosti iz Baskije mogli da iskoriste i ugrabe bodove koji bi ih pozicionirali u sigurnu, “zlatnu sredinu” Primere. Kvota na pobjedu Alavesa je i više nego dobra, 3.70.

Ukoliko se još nisi registrovao, iskoristi trenutak, jer te za prvi odigran tiket Meridian časti bonusom do 40 KM.

Top Komentari

Deki
Najbolje kvote u Meridianu!
0 0
BECHA
Ovo se cekalo, a sa ponudom igara i kvotama koje meridian nudi, dobitak ne moze da izostane
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.