Kvote za danas: Sastavi dobitni tiket i zaradi sume za pamćenje

Kvote za danas: Sastavi dobitni tiket i zaradi sume za pamćenje

Sponzorski tekst

Paklen vikend je iza nas, ali kiša golova u posljednjem kolu njemačke Bundeslige bila je pravo rashlađenje za sve ljubitelje kvalitetnog fudbala – 34 pogodaka na samo devet mečeva potvrđuju da će nam jedna od najjačih liga na svijetu nedostajati u nastavku.

Ipak, uzbuđenja na fudbalskih terenima širom Evrope neće manjkati jer ponuda je itekako raznolika, a u kladionici Meridian očekujute ubjedljivo najveće kvote.

Srijeda veče rezervisana je za utakmice u Premijer ligi, La Ligi I Seriji A. Čelsi i Lester nastavljaju bitku za Ligu šampiona, a sad im je ozbiljno zaprijetio i Vulverhempton koji hrabro nišani četvrtu poziciju i vizu za odlazak na najjače evropsko takmičenje naredne sezone.

Mala bodovna razlika čini mečeve ovih timova veoma zanimljivim, zato vam predlažemo da ih ne zaobilazite na tiketu. Goleada na meču Fiorentina – Sasuolo mogla bi da upotpuni veče, a savršena kvota 2.10 na igru GG3+ ne ostavlja previše prostora za razmišljanje.

U fokusu Primere večeras će biti duel Valencije i Atletika iz Bilbaa, oba tima bi pobjeda uključila u trku za evrozonu, pa je opcija otvorena za svaki rezultat. Kvote su jake - “kec” plaća 2.55, dok se trijumf gostiju cijeni na 3.10.

Sa tiketa ne treba izostaviti ni Šveđane, Švajcarce i Dance, za koje je Meridianbet takođe spremio top ponudu.

Top Komentari

user1585422815
Srijeda vece rezervisana je za utakmice u Premijer ligi, La Ligi i Serija A! Aa Meridianbet nam je spremio vrhunske kvote, koje se ne smiju propustiti! ??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.