Liga Evrope: Meridian nudi najveće kvote na planeti – Tottenham 2.10, Man Utd 2.25

Sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za Ligu Evrope!

Liga Evrope: Meridian nudi najveće kvote na planeti – Tottenham 2.10, Man Utd 2.25

Sponzorski tekst

Nakon fantazije Lige šampiona, na red dolazi eliminacija Lige Evrope. Danas se igra ukupno 8 mečeva, ali definitivno najinteresantniji mečevi su: Dinamo Zagreb – Tottenham i Milan – Manchester United. Zašto? Zato što su kvote za ove mečeve „zapalile“ online tipstere.

Ukoliko želiš da igraš najveće kvote na planeti, a još uvijek nemaš meridianbet nalog, sad je idealna prilika da ga napraviš, jer čeka te fantazija. Najuzbudljivije poluvrijeme fudbalske utakmice je sa 300 besplatnih spinova na Meridian Online Kazinu, a za sportsku prognozu čeka te poklon od 10 KM!

Šta nas to očekuje večeras?

Milan – Manchester United pravi je okršaj fudbalskih giganata. Prethodna tekma bila je više taktičko ispitivanje. Mnogo igrača je nedostajalo, ali nakon rezultata 1:1, malo je prostora ostalo za previše taktiziranja. Od samog starta obje ekipa napadaju u punom sastavu sa najjačim postavama, tako da će biti sigurno interesantno gledati megastara Zlatana Ibrahimovića kako igra sa nekad svojom ekipom.“Crveni đavoli“ su više nego zainteresovani za pobjedu u ovoj tekmi. Kako stvari trenutno stoje, pehar Premier League ide u ruke njihovih gradskih rivala, tako da okretanje Evropi jedini je način da utole glad za peharima. Tekma je zakazana za 21h na „San Siro“ stadionu u Milanu, a najizglednija prilika za igru večeras je: Man. Utd – dvojka 2.25!

Druga tekma koja je zapalila sve prave igrače igra se od 18.55h na „Maksimir“ stadionu u Zagrebu. U Hrvatsku stiže veliki Tottenham sa prednošću od 2:0 iz prve tekme, odigrane u Engleskoj. Bez obzira na nečije navijačke naklonosti, Englezi su u prvoj tekmi dokazali koja su veličina. Kontrola tekme apsolutno je bila u njihovim nogama, tako da su šutevi samo prštali. Kako i ne bi, kad su posjed lopte imali u procentu od 68%. Najizgledniji tip na ovoj tekmi svakako je ono što svi pretpostavljate, ali sad imate i dodatan razlog da ga upišete na tiket, jer samo u Meridianu, ovu tekmu tipujete sa najvećom kvotom na planeti – Tottenham dvojka: 2.10!

Pored ovih tekmi večeras u Ligi Evrope gledaćemo:

  • Arsenal – Olympiakos
  • Molde – Granada
  • Shakhtar – Roma
  • Rangers – Slavia Prag
  • Villareal – Dyn. Kiev
  • Young Boys – Ajax

Meridian – kuća najvećih kvota na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Top Komentari

Andrija1pd
Apsolutna dominacija Engleza
1 1
GojkoMoksikanac
Odlicne utakmice nadam se da ce biti golova igrao sam sve 3+ ,optimisticno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije