Liga šampiona: Najjača kombinacija kvota ikada! Poklon za igru bez rizika!

Liga šampiona: Najjača kombinacija kvota ikada! Poklon za igru bez rizika!

Sponzorski tekst

Samo u Meridianu za Ligu šampiona najveće kvote, za najjače kombinacije ikada! Poklon od 20 KM za igru bez rizika!

Najelitnije fudbalsko takmičenje Evrope se nastavlja. Liga šampiona ima da gori večeras, jer goleada je zagarantovana! Kvote su najjače ikada, a samo u Meridianu kvote za kombinaciju su eksplodirale!

Mančester Junajted – Paris San Žermen ( 3.85 1&3+ )

Definitivno utakmica koja garantuje spektakl. Prethodnu su „Crveni đavoli“ na „Parku prinčeva“ dobili rezultatom od 2:1 i to na utakmici u kojoj smo vidjeli sve od fudbala. Jedan penal je izveden dva puta, autogol, fantastične odbrane, naboj do posljednje sekunde. Do sad su se ove ekipe 4 puta sastajale, dvije pobjede su Parižana, dvije su Engleza! Hoće li večeras Mančester potvrditi rezultat iz prethodne utakmice? Kvota je nikad veća, 3.85! Ne propusti na ovom linku!

Borusija Dortmund – Lacio ( 2.33 1&3+ )

Grupa F Lige šampiona, prava je „ludnica“. Prethodnu utakmicu Italijani su neočekivano „naprašili“ Njemce 3:1. Borusija je trenutno prva na tabeli sa 9 bodova, ali Lacio im sa 8 bodova „diše za vratom“. Hoće li se Njemci osvetiti danas? Kvota za „osvetu“ u Meridianu definitivno je najveća i najjača ikada! Kvota od 2.33 nije nešto što se smije propustiti! Klikni na ovaj link!

Sevilja – Čelzi ( 5.00 1&3+ )

Španci i Englezi sastaju se u najjačem naponu forme. Dijele prvo mjesto grupe sa po 10 bodova, ali sad se traži najjači za vrh tabele. Sevilja ima 5 vezanih pobjeda u svim takmičenjima i uvijek je bila poznata kao opasan domaćin, dok Englezi su posljednjih 7 mečeva, sve dobili, osim posljednjeg remija sa Totenhemom. Da li prethodna „tvrda“ tekma sluti sad napad do posljednje sekunde? Kvota na pobjedu Sevilje i 3 plus golova je nikad veća, opasnih 5.00! Da „skineš“ kvotu klikni na ovaj link!

Mečevi Lige šampiona za kombinovanje najvećeg bonusa igdje, ikad, na svijetu od nevjerovatnih 2.000% su:

  • Bašakšehir – RB Lajpcig
  • Krasnodar – Ren
  • Klub Briž – Zenit
  • Ferencvaroš – Barselona
  • Juventus – Dinamo Kijev

*Navedene kvote su podložne promjenama.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

Top Komentari

GojkoMoksikanac
Večeras bi moglo biti dosta ikseva
0 0
Nenad
Sevilla-Chelsea bi moglo biti 0:0
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.