Ludnica kao u sapunicama: Supruga naručila ubistvo turskog fudbalera, ljubavnik spriječio tragediju

Nevjerovatna situacija

Ludnica kao u sapunicama: Supruga naručila ubistvo turskog fudbalera, ljubavnik spriječio tragediju

M. Šljivak

Yagmur Ašik, supruga nekadašnjeg turskog fudbalera Emrea Ašika, optužena je za planiranje ubistva.

Ova 27-godišnjakinja koja je sa 19 godina starijim fudbalerom u braku već osam godina, željela je da se riješi supruga nakon što je ovaj popunio papire za razvod.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBI3MhTge57/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CD0ri1MjQt6/[/instagram]

Yagmur mu nije bila odana. Prevarila ga je sa izvjesnim Erdijem Sungurom kojem je ponudila 1.2 miliona dolara da ubije bivšeg fudbalera.

"Imao sam aferu sa njom. Ona je samo razmišljala kako da se dokopa bogatstva nakon njegove smrti. Tražila je od mene da ga ubijem, ali sam to odbio. Jednom mi je donijela komad mesa i tražila je da pucam u to. Pucao sam, ali sam joj povikao: "Ne možeš to napraviti". Nakon toga je bila izuzetno bijesna", svjedočio je Erdi pred turskim tužilaštom.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CEpOvTvD3ac/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAK9xZ2D5kq/[/instagram]

Yugmur je sve pripremila za ubistvo. Nabavila je oružje, a nakon što je Erdi odbio da izvrši ubistvo, najavila je da će kontaktirati plaćenog ubicu i ponudila je 1.2 miliona dolara za ubistvo Supruga. Srećom ljubavnik je na kraju odlučio da kaže sve i da spasi nedužnog čovjeka koji sa optuženom ima troje djece.

Emre Ašik je u bogatoj karijeri igrao za tri najveća turska kluba Fenerbahče, Galatasaray i Bešiktaš, a nastupao je i za Istanbulspor.

Promo

Top Komentari

snupi
19 godina stariji od nje. Pa nije se udala iz ljubavi za njega, to je trebao znati.
10 0
Sanska_Prangija
Dobra je ona, mislim da bih se osudio je ženiti i poslje ovog clanka.. Turkinje su daleko najljepše
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi