MaxBet u julu poklanja 100 spinova za svoju najpoznatiju slot igru  – registruj se i spinuj!

MaxBet u julu poklanja 100 spinova za svoju najpoznatiju slot igru – registruj se i spinuj!

Sponzorski tekst
Teme:

MaxBet kladionica nastavlja sa svojim akcijama i širenjem onlajn ponude. Na njihovoj  stranici maxbet.ba, kao i Android aplikaciji, svako ko uživa u sportu i igrama na sreću može pronaći nešto zanimljivo - od real-time rezultata utakmica za koje putem aplikacije dobijate notifikacije, sve do brojnih virtuelnih i kazino igara savršenih za brzu i jednostavnu zabavu.

Iz MaxBet-a nam javljaju da će do 31. jula ove godine poklanjati 100 spinova dobrodošlice za slot igru Book od Secrets, a jedini uslov je – registracija na stranici maxbet.ba. Svakim spinom moguće je osvojiti jedinstveni Gold, Silver ili Bronze Multilevel Jackpot. Spinove dobrodošlice dobijate najkasnije 24 sata poslije registracije.

Svi spinovi nalaze se na Freebet nalogu koji se dobija registracijom. Pored besplatnih spinova, MaxBet vam daje bonus dobrodošlice od 50% za prvi uplaćeni depozit.

Na MaxBet sajtu su aktivne brojne akcije, uključujući i „Svaki tiket dobija“. Tiketi sastavljeni na maxbet.ba do 20. jula mogu da osvoje do 20% Freebet bonusa, bez obzira na ishod tiketa.

Preduslov je da tiket sadrži najmanje pet događaja i najmanju ukupnu kvotu 5,00 – naravno, potreban je i otvoren MaxBet online nalog. Freebet bonus možete iskoristiti za online klađenje i igru u online kazinu. Posjetite maxbet.ba da saznate više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.