Meridian najveće kvote: Arsenal 2.20, Atl. Madrid 1.80, Fiorentina 2.30

Kladionica Meridian nudi rekordne kvote za utakmice Premier League, La Lige i Serie A

Meridian najveće kvote: Arsenal 2.20, Atl. Madrid 1.80, Fiorentina 2.30

Sponzorski tekst

Evropska takmičenja ove sedmice ponudila su nam pravu goleadu širom Evrope. Golovi su „pljuštali“ na sve strane, a Meridian kvote su praktično oborile internet.

Nastavljamo u istom ritmu, jer za sve utakmice „Liga petice“, kladionica Meridian ovaj vikend nudi najveće kvote na planeti!

Sve što je potrebno da igrate najveće kvote na planeti jeste meridianbet nalog, a ukoliko se REGISTRUJETE DANAS, na poklon dobijate 20 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE!

Engleska Premier League danas na repertoaru nudi 6 utakmica. „Vukovi“ kući dočekuju Brentford, Liverpool igra sa Crystal Palace-om, M. City nakon „ludnice“ u srijedu i 6:3, kući dočekuje Southampton. Norwich će ugostiti Watford, a Aston Villa Everton. Utakmica koja danas privlači posebnu pažnju jeste Burnley – Arsenal. Arteta je konačno upisao pobjedu protiv Norwich-a, ali ako želi da sačuva trenersku stolicu danas mora pobjediti i u gostima. Aubameyang sigurno zna kako se postižu golovi, te zato Meridian danas plaća pobjedu Arsenala kvotom od – 2.20!

Španija danas nudi vrhunski meč za tipovanje. Atl. Madrid – Ath. Bilbao pravi je okršaj, jer Madriđani danas ukoliko žele na prvu poziciju tabele, imaju idealnu priliku. Kvota je 1.80!

U Bundesligi ne propustite mečeve:

Augsburg – B. Monchengladbach

Bayern – Bochum
Mainz – Freiburg

Seria A nam nudi tri prave poslastice za tipovanje. Od 18h Inter – Bologna, a od 20.45h Salernitana – Atalanta. Ipak, najukusnija poslastica igra se od 15h: Genoa – Fiorentina. Obje ekipe igraju napadački fudbal, ali napadač Fiorentine Dušan Vlahović posebno je inspirisan ove sezone, te praktično „trpa“ mreže na svakoj utakmici. 

Pobjeda Fiorentine danas se u Meridianu plaća nerealnom kvotom – 2.30!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Top Komentari

Jadranko
Kvote su zaista dobre, vec sam odigrao i mislim da prolazim
0 1
Nenad
Danas se bar ima sta odigratirati
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.