Kladionica Meridian: Bosna do pobjede i gol Džeke - 3.30!

Kladionica Meridian nudi najveću kvotu na planeti za pobjedu Bosne i Hercegovine protiv Finske

Kladionica Meridian: Bosna do pobjede i gol Džeke - 3.30!

Sponzorski tekst

Subota, 15h i stadion „Bilino Polje“ u Zenici, mjesto je na koje će sve oči u našoj državi biti usmjerene. Naši „Zmajevi“ igraju pretposljednju utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022.

Ova utakmica se igra navijački i igra se srcem, zato svi koji vjerujete u pobjedu Bosne, bustujte ovu utakmicu i odigrajte najveću kvotu na planeti za pobjedu Bosne u MeridianBet-u: 2.20!

Za plasman u baraž neophodno je obezbjediti 4 boda. Selektor Petev je jasan, nema tu previše matematike i filozofiranja, obje utakmice idemo na pobjedu i „svi u napad“ samo za pobjedu.

Najveće kvote za sve utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru!

Francuzi su trenutno prvi u grupi sa 12 bodova i sigurno najizgledniji za direktan plasman. Ukrajinci, naši naredni rivali, imaju 9 bodova, Finci bod manje, ali pobjeda je ono što nas najviše interesuje u oba meča. Da imamo vrhunsku selekciju, stvorenu za mnoge uspjehe to je mnogima jasno, ali to sad moramo i dokazati pobjedom.

Mnogo je špekulacija da li će naš kapiten, jedan od najefektivnijih napadača Evrope, Edin Džeko predvoditi momke. 

Oglasi

Mora se priznati da situacija nije jednostavna, ali Edin nikad nije iznevjerio svoju državu i saigrače, pa samo ukoliko bude mogao, igraće bar „na trepavicama“. 

Meč sa Ukrajinom je zakazan za utorak od 20.45h. Finci su prvi na redu. Idemo do pobjede. 

Počnite da zamišljate već kako golove daju Džeko, Pjana, Gojak i Prevljak. 

Meridianbet – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Promo

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Koliko daju da ga Džeko neće dati?
3 0
vanzemaljac
ono kad ti je reklama baš s.ranje hahaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi