Meridian dominira: Najveće kvote za LEICESTER - TOTTENHAM

Meridian nudi najveće kvote za Premier League: LIVE kvote – najprofitabilnije na planeti!

Meridian dominira: Najveće kvote za LEICESTER - TOTTENHAM

O. Lekić

Meridian je ponovo uspio da uradi nešto što apsolutno niko više ne može da prati! Samo u Meridianu kvote za LIVE igru su apsolutno najveće ikad.

U svakom trenutku, Meridian je omogućio svim svojim igračima, koji su registrovani na meridianbet.ba, da igraju sve ono što žele. Najbogatija ponuda, gdje u svakoj sekundi imate najjače kvote na planeti za sve fudbalske, košarkaške, teniske i druge mečeve.

Ukoliko do sad nisi registrovan, sad je idealna prilika da napraviš meridianbet nalog, jer čeka te POKLON OD 20 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE, a poseban poklon imaš na Meridian Online Kazinu. Poluvrijeme nikad više neće biti dosadno, jer kazino bonus dobrodošlice od 10 KM može biti tvoj.

Zar, postoji neko ko ovo neće iskoristiti?

I naravno da to nije sve, jer kombinovanje PRE MATCH ponude, sa LIVE ponudom ima jedino Meridian u BiH, tako da pravi igrači kombinatorike mogu da se opuste. U Meridianu nikad nisi zakasnio!

Premier League, donosi sam brutalan derbi dan: Leicester - Tottenham. Ozbiljno se danas tipuje na KVOTU – LEICESTER: 2.85!

Ne zaboravite na najuzbudljivije mečeve Eurolige:

  • Panatanaikos – Barselona
  • Milano – Real Madrid
  • Fenerbahče – Baskonia
  • Makabi Tel Aviv – Anadolu Efes

Sastavi svoju dobitnu kombinaciju, jer samo je Meridian – kuća najvećih kvota!

*kvote su podložne promjenama

Top Komentari

GojkoMoksikanac
Odlična košarka danas
0 0
user1639336555
Fenerbahce 1 ko kuca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.