Meridian ima najveće kvote na planeti za Ligu šampiona! Barselona 2.15, Liverpul 2.50!

Meridian ima najveće kvote na planeti za Ligu šampiona! Barselona 2.15, Liverpul 2.50!

Sponzorski tekst

Najveće kvote na planeti za Ligu šampiona, samo u Meridianbet-u! Tipuje se na Barselonu – 2.15, Liverpul – 2.35!

Konačno! Nokaut faza Lige šampiona počinje, a odmah na otvaranju osmine finala, brutalni derbiji. Barsa dočekuje PSŽ, dok Liverpul ide u goste RB Lajpcigu. Samo u Meridian-u iskoristite priliku da tipujete na najveće kvote na planeti  i pokupite specijalne poklone...

Ukoliko do sad nemate otvoren meridian nalog, sad je idealna prilika da tako nesto uradite. Sve što treba da uradite jeste da instalirate meridianbet aplikaciju i kreirate nalog, jer automatski vas čeka poklon za besplatno klađenje.

BARSELONA – PSG

Od 21h, na „Camp Nou“ stadionu, meč koji se čeka još od 2017. godine. Svi se sjećamo spektakla, kad su Parižani, nakon rezultata od 4:0 na vlastitom terenu, presigurni u prolaz, otišli na revanš u glavni grad Katalonije. Taj prolaz je bio gotovo siguran, ali golom Nejmara iz penala u 91. minutu, pa onda asistencijom S. Robertu, koji postiže gol u 95. minutu, Barsa prolazi dalje. Nejmar je danas igrače PSG, ali nažalost, neće igrati ovu tekmu, uslijed povrede. Tekmu neće igrati ni Bernat, Pembele, ali ni Di Marija, dok su Rafinja i Verati upitni. Sjajna je ovo prilika za Mesija, Grizmana i ekipu, da naprave što bolji rezultat, koji bi im obezbjedio prolaz u četvrtinu finala, najjačeg fudbalskog takmičenja u Evropi! Svakako razlog više je kvota, jer Meridian ima najveće kvote na planeti za Ligu šampiona, a kec je čak 2.15!

RB LEIPZIG – LIVERPUL

Utakmica koja je u samom startu i prije prvog sudijskog zvižduka u centru pažnje. Naime, uslijed posljedica prouzrokovanih pandemijom korona virusa, te regulative strogog Covid-19 protokola u Njemačkoj, kojim Englezima nije dozvoljen ulaz, UEFA je morala reagovati. Iz tog razloga ova tekma će biti odigrana na „Puskas Arena“ u Budimpešti. Ekipe su u različitim formama. Ekipa Leipziga, ima trenutno vezane četiri uzastopne pobjede, dok Liverpul ima tri poraza, ali iz teških mečeva protiv Leicestera i Manchester City-a. Ali, ipak mora se priznati, duh koji ekipa Jirgena Klopa nosi u sebi. Uvijek i svaku tekmu ide se isključivo na pobjedu, a ovo je definitvno tekma koja se mora iskoristiti da se razbije negativni niz. Ono što se takođe definitivno mora iskoristiti, je i najveća kvota na planeti na Liverpul od 2.50!

Tipuj na najveće kvote na planeti za Ligu šampiona, jer čekaju nas mečevi:

  • Porto – Juventus
  • Sevilla – Bor. Dortmund

Meridian – kuća najvećih kvota!

*kvote su podložne promjenama

Top Komentari

Andrija1pd
Najbolji fudbal uz najveće kvote. Bolje ne moze biti
0 1
forza_juve
A 2 na PSG jel i tu najveća kvota u Meridianu na planeti??? Jest ali u qrcu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.