Meridian ima ubjedljivo najveće kvote za mečeve Lige šampiona: Inter 1.80, Manchester City 1.80

Meridian ima ubjedljivo najveće kvote za mečeve Lige šampiona: Inter 1.80, Manchester City 1.80

Sponzorski tekst

Dueli u Milanu i Leipzigu garantuju spektakl u Ligi šampiona večeras, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu igara.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 1.000: čak 500% bonusa i 500 besplatnih spinova čekaju samo tebe.

INTER – PORTO – 1 (1.80) X (3.55) 2 (5.00)

Činjenica je da Inter igra dosta bolje u Seriji A u zadnje vrijeme, međutim navijači i dalje nisu zadovoljni radom Simonea Inzaghija. Za razliku od čestih kikseva u domaćem prvenstvu, izdanja su bila kvalitetnija u Ligi šampiona. Nerazzurri su ostavili Barcelonu iza sebe u grupnoj fazi, a lani su skupo prodali kožu u ovoj fazi takmičenja protiv Liverpoola. U odnosu na tada, sada će biti favoriti protiv Porta.
Porto od početka sezone gleda u leđa Benfici i trebaće im i malo sreće kako bi odbranili titulu. Ipak, u seriji su od 22 utakmice bez poraza u svim takmičenjima, uključujući niz od 10 pobjeda. Istina je da su uglavnom bili bolji od rivala u domaćem prvenstvu i Kupu Portugala, ali treba se podsjetiti i da su grupnu fazu Lige šampiona završili na prvom mjestu sa 12 bodova.

Izostanci:

Inter: Joaquin Correa (povreda)

Porto: Otavio (povreda), Mateus Uribe (povreda), Evanilson (upitan), Galeno (upitan), Gabriel Veron (upitan)

Međusobni skor: Zadnji put su Inter i Porto međusobno igrali 2005. godine. Zanimljivo, odigrali su ukupno četiri meča tada, po dva u sezonama 2004/2005 i 2005/2006. Inter je slavio dva puta, Porto jednom, a jednom je bilo i neriješeno.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu igara za klađenje.

Jedna od najatraktivnijih igara iz bogate ponude Meridiana je “kombinacija golova”. Utakmice Lige šampiona su veoma nezgodne za prognoziranje konačnog ishoda, ali broj pogodaka je dosta lakše “skinuti”.

“Kombinacija golova” je igra u kojoj možete kombinovati broj ili raspon golova u oba poluvremena uz fenomenalne kvote.

Čak 81 različita kombinatorika za svaku utakmicu se može pronaći u ponudi Meridiana, a mi izdvajamo četiri:

I 0-1&II 1+ (0-1 gola u prvom i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) – 1.70
I 1-2&II 1-3 (1-2 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 2.20
I 1+&II 2-3 (najmanje jedan gol u prvom i 2-3 gola u drugom poluvremenu) – 3.55
I 2+&II 1+ (najmanje dva gola u prvom i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) – 3.80

LEIPZIG – MANCHESTER CITY – 1 (4.40) X (3.90) 2 (1.80)

Leipzig je napravio odličnu uvertiru pred duel sa Manchester Cityem. Razbili su Wolfsburg na gostovanju sa 3:0 i tako se dodatno približili željenoj četvrtoj poziciji u Bundesligi. Nakon povrede se u tim vratio i najbolji strijelac Cristopher Nkunku i ukoliko zaigra od prve minute večeras, biće možda najveća opasnost po gol “Građana”.

Činilo se da je Manchester City možda napravio i prelomni trenutak u borbi za titulu kada je u srijedu porazio Arsenal, međutim epilog je bio potpuno drugačiji. “Tobdžije” su za vikend slavile na gostovanju kod Aston Ville, dok je tim Pepa Guardiole kiksnuo u Nottinghamu, pa sada ponovo zaostaju dva boda, uz meč više koji imaju u odnosu na rivala iz Londona. I pored ogromne želje da se odbrani titula, trofej u Ligi šampiona je ono o čemu najčešće maštaju Guardiola i njegovi igrači već godinama.

Izostanci:

Leipzig: Peter Gulacsi (povreda), Dani Olmo (povreda), Abdou Diallo (povreda)

Manchester City: svi igrači su na raspolaganju

Međusobni skor: Ove dvije ekipe su odigrale dva odlična meča u grupnoj fazi Lige šampiona prošle sezone. Manchester City je u Engleskoj slavio 6:3, a Leipzig u Nemačkoj sa 2:1. To su uostalom jedini okršaji koje su imali do sada u istoriji.

Kvota na pobjedu Manchester Citya je više nego primamljivih 1.80, ali za one koji su toliko uvjereni da će “Građani” slaviti u Njemačkoj, igra “trostruka opklada” je još bolja prilika za ogroman profit.

“Trostruka opklada” je igra pomoću koje možete kombinovati ishod sa brojem ili rasponom golova u oba poluvremena, a kvote su izvanredne.

Baš kao i za “kombinaciju golova”, 81 je različita opcija za tipovanje ukoliko se odlučite na trijumf Manchester Citya, a mi izdvajamo četiri najinteresantnije:
2&I 0-2&II 1-2 (pobjeda Man. Citya, 0-2 gola u prvom i 1-2 gola u drugom poluvremenu) – 3.00
2&I 1+&II 2+ (pobjeda Man. Citya, najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 4.15
2&I 2+&II 1-3 (pobjeda Man. Citya, najmanje dva gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 5.60
2&I 0-1&II 3+ (pobjeda Man. Citya, 0-1 gola u prvom i najmanje tri gola u drugom poluvremenu) – 9.00

Ukoliko niste još uvijek, pravac Meridian i sastavite vašu dobitnu kombinaciju za mečeve osmine finala Lige šampiona.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u februaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.