Meridian nudi najveće kvote na planeti za polufinale Lige Evrope: ROMA 3.60, ARSENAL 2.10!

Najveće kvote na planeti u Meridianu za meečve Arsenal - Villarreal i Roma - United

Meridian nudi najveće kvote na planeti za polufinale Lige Evrope: ROMA 3.60, ARSENAL 2.10!

Sponzorski tekst

Noć je konačnih obračuna. Revanš tekme polufinala Lige Evrope, večeras od 21h. Arsenal igra sa Villarrealom, dok Roma našeg Edina Džeke, kući dočekuje „Crvene đavole“ sa namjerom da se osvete za prethodnu tekmu i poraz od 6:2, sa „Old Traford“ stadiona.

Za prave tipstere, koji znaju da se pravi keš uzima samo na najvećim tekmama, kladionica Meridian je pripremila specijalni bonus od 20% na sve uplate bankovnim karticama i e-bankingom, ali i extra bonus od 10% na uplate klikerom i x-bonom. Samo u Meridianu večeras tipujete bez manipulatnivnih troškova, jer kod nas dobijate i EXTRA BONUS!

Roma – Manchester United

Nema tu mnogo filozofije nakon rezultata od 6:2. „Crveni đavoli“ su bili bolji od rimske „Vučice“ u prvoj tekmi na „Old Traford“ stadionu, ali večeras se igra u glavnom gradu Italije, na čuvenom „Olimpico“ stadionu.

Prethodnu tekmu, ekipa Ole Gunar Solskjera povela je u 9. minutu, golom Fernandesa, ali Pellegrini zabija u 15. minutu, a kapiten Džeko dovodi Romu u vodstvo u 34. minutu, te tako fiksira rezultat za prvo poluvrijeme.

Samo vodstvo nije dugo trajalo. Edison Cavani zabija u 48. i 64. minutu, a zatim za ukupan rezultat od 6:2, zabijaju Fernandes, Pogba i Greenwood.

Mnogi misle da Roma nema nikakve šanse, ali da li neko smije da otpiše „ranjenu vučicu“? Ni govora! Prethodna tekma je bila prava goleada, GG3+ je bio na poluvremenu, ali osveta je večeras najprofitabilnija opklada! Zato „kec u glavu“ – ROMA: 3.60!

ARSENAL – VILLARREAL

„Emirates“ stadion, večeras od 21h najava je pravog okršaja. Obje ekipe imaju u planu da osvoje ovo takmičenje, ali to se mora dokazati i na terenu. Prethodna tekma završena je rezultatom od 2:1 u koristi ekipe iz Španije, ali mogu li oni to sačuvati na „Ostrvu“?

Ono što je sigurno, jeste da je Arteta spremio „paklen“ plan, a Meridian za to nudi najveću kvotu na planeti za pobjedu „Topdžija“ - KEC: 2.10!

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Top Komentari

Andrija1pd
Ovde je jedino sigurno da ce biti doata golova
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.