Meridian kladionica: Kvote za profit - Man.Utd 2.30, Lyon 2.40, Inter 2.40!

Sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za online kladjenje

Meridian kladionica: Kvote za profit - Man.Utd 2.30, Lyon 2.40, Inter 2.40!

Sponzorski tekst

Rekorde u ponudi najvećih kvota za online klađenje, oborila je kladionica Meridian za sve utakmice reprezentativnih kvalifikacija, ali najveći tu ne staju.

Kladionica Meridian za englesku, francusku, italijansku ligu daje najveće kvote na planeti!

Sve što je neophodno jeste meridianbet nalog, zato pravac na meridianbet.ba, jer ukoliko to uradite odmah, na poklon dobijate 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE!

Premijer liga Engleske vjerovatno je najpraćenija fudbalska liga na svijetu, a kako i ne bi bila, kad je gotovo svaki meč prava goleada. Takmičarski dan otvara od 13.30h utakmica Watford – Liverpool. Sigurno najpraćenija utakmica dana, okršaj je Leicester – Man. Utd. Popularne „Lisice“ na domaćem terenu dočekuju „Crvene đavole“ od 16h, ali da budemo realni domaći teren teško da im daje ulogu favorita. Tri vezane utakmice na domaćem terenu ili gube, ili igraju 2.30neriješeno, dok ekipa Ole Gunnar Solskjera ima dvije vezane pobjede u gostima u PL. Dobili su Wolves i West Ham, a kako im trenutno prvo mjesto tabele bježi za dva boda, sigurno je plan napad od prve sekunde meča. CR7 sigurno želi gol na svakoj utakmici, tako da kvota 2.30  danas je neophodna na tiketu. Od 16h takođe pratimo sljedeće utakmice:

Manchester City – Burnley
Aston Villa – Wolves
Norwich – Brighton
Southampton – Leeds

A, od 18.30h, vjerovatno već svima upisana „dvojka“ na tiketu Brentford – Chelsea.

Oglasi

Francuska Liga 1, ove godine sa fenomenalnim transferima, posebno PSG-a, postala je jedna od najinteresantnijih liga Evrope, upravo zbog „galaktičkih“ timova. Velikani francuskog fudbala Lyon i Monaco  , ove sezone kao da se nisu najbolje snašli. „Kneževi“ su na 6. mjestu tabele, dok je ekipa iz Lyon-a na 10. mjestu, ali razlika je samo 1 bod. Ko pobjedi u ovom meču, sigurno dobija uzlet da napada sami vrh tabele, tako da svakako znamo da je ovo meč na kojem očekujemo mnogo golova, pa onaj ko ne želi da igra „fiks kec“ za 2.40 kvotu, opcija GG3+ praktično se sama od sebe piše na tiket!

Italijanska Seria A, danas u tri termina. Specia – Salernitana ( 15.00h ), Milan – Verona ( 20.45h ), ali utakmica dana derbi je koji se igra na „Olimpico“ stadionu u Rimu: Lazio – Inter

Naš Edin Džeko suvereno predvodi ekipu ove sezone, te dokazuje da je jedan od najboljih napadača svijeta svih vremena. Obara rekorde i ne propušta priliku da zabije gol. Gosti su trenutno 3. na tabeli, ali Simeone Inzaghi sigurno zna kako da pobjedi ekipu koju je „ do juče“ predvodio. 

Kladionica Meridian pobjedu Intera plaća najvećom kvotom – 2.40!

Utakmice koje danas nude najveće kvote na planeti:

Bor. Dortmund – Mainz
Freiburg – RB Leipzig
Real Sociedad – Mallorca
Rijeka – Dinamo
Željezničar – Tuzla City

Meridian – najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama

Top Komentari

Jadranko
Samo uplata na racun i odigrati ove ovako fantasticne kvote
0 3
GojkoMoksikanac
Sa francuzima se ni ne trudim ako mi neko zezne tiket to su oni
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi