Kvote bez konkurencije! Hertha 2.10, Valencia 1.90! Poklon 30 KM!

MeridianBet nudi najveće kvote na planeti za njemačku Bundesligu i špansku La Ligu

Kvote bez konkurencije! Hertha 2.10, Valencia 1.90! Poklon 30 KM!

Sponzorski tekst

Subotu definitivno treba proglasiti fudbalskim praznikom.

Svaku nedelju sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za sve igre koje možete da zamislite.

Luksuz igranja najvećih kvota na planeti, dostupan vam je ukoliko imate registrovan MeridianBet nalog. Ako nemate do sad, niste pogriješili, već ste u instant DOBITKU! Čeka vas spreman POKLON OD 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 10 KM ZA MERIDIAN ONLINE KAZINO!

Svi se vjerovatno sjećate kad je njemačka liga smatrana ligom u kojoj golovi gotovo da ne postoje, ali zato je to sad liga koja svaki vikend priredi spektakl.

Prosjek lige dobro je iznad tri gola po utakmici, fudbal se igra napadački, a kvote za LIVE IGRU praktično su „eksplodirale“!

Idealan nedeljni derbi Hertha – A. Bielefeld. Domaća ekipa neophodno mora da počne skupljati bodove, ukoliko žele da se da opstanu u najelitnijem takmicenju, jer 15 bodova u 14 odigranih susreta sigurno nije rezultat koji su priželjkivali ove sezone. Ne propustite ni sljedeće utakmice Bundeslige prvenstva: 

Bayern – Mainz
Bochum – Bor. Dortmund
Freiburg – Hoffenheim
RB Leipzig – B. Monchengladbach
Wolfsburg – Suttgart

U španskoj La Ligu, ove sezone smo pratili pravi spektakl. Danas su na rasporedu vrhunske četiri utakmice, a sigurno najbolja prilika da upišete kec na tiket, jeste meč Valensia - Elche. Domaćin je na vlastitom terenu tipovan fenomenalnom kvotom 1.90!

Od 14h Espanyol dočekuje Levante, Alaves ide u goste Getafe-u, a Ath. Bilbao igra kući sa Sevilla-om od 21h. 

Meridian – najveće kvote na planeti!

Top Komentari

SeoRusilac
Miske igra kako Vico svira
0 1
GojkoMoksikanac
Njemce sve gg3+ igrati treba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi