Meridian: Najveće kvote za BOXING DAY – Tottenham 1.85, West Ham 2.00, Chelsea 1.90!

Sportska kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za Boxing Day, engleske Premijer lige

Meridian: Najveće kvote za BOXING DAY – Tottenham 1.85, West Ham 2.00, Chelsea 1.90!

Sponzorski tekst

Najpopularniji dan u sezoni engleske Premijer lige, svakako je veliki Boxing Day. Nemila situacija sa korona virusom, učinila je da ovaj Boxing Day ne bude kompletan, ali ipak, uzbuđenja neće nedostajati. 

Da ovo bude jedan od najuzbudljivijih Boxing Day ikada, pobrinula se kladionica Meridian. Samo u Meridianu, imate priliku da igrate NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI ZA BOXING DAY!

Sve što vam je potrebno, jeste samo da imate registrovan meridianbet nalog, a ukoliko to uradite odmah dobijate na poklon 20KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE I 10KM za najbolju zabavu na Meridian Online Kazinu.

Utakmice Liverpul – Lids, Vulvs – Votford i Barnli – Everton, ipak su odgođene, ali nema razloga da sumnjate da će nedostajati uzbuđenja.

Mančester Siti, kao prvoplasirana ekipa, na domaćem terenu dočekuje popularne „Lisice“. Svakako da je ekipa Pep Gvardiole favorit na ovoj utakmici, ali Lester se mnogo puta pokazao  kao ekipa, koja i te kako umije da iznenadi, posebno na velikim utakmica. Svakako utakmica na kojoj treba igrati najpopularnije igre, po  najvećim kvotama na planeti. ( GG, GG3+, 4+ )

Najava vrhunskog uzbuđenja, danas je na utakmici Totenhem – Kristal Palas. Totenhem je sa 26 bodova, tek na 7. mjestu tabele, ali svakako to nije pozicija kojom se oni uopšte zadovoljavaju, tako da osim pobjede domaćina, na ovoj utakmici, suludo je očekivati bilo šta drugo. U posljednjih 5 susreta u Premijer ligi, dobili su čak četiri utakmice, te samo jednom remizirali sa Liverpulom ( 2:2 ), dok Kristal Palasu sigurno ne „cvjetaju ruže“, posebno ne u gostima. Kvota za pobjedu Totenhema, je magičnih 1.85!

Vest Hem dočekuje Sauthempton na domaćem terenu. Ozbiljnost u igri ove sezone ih je dovela do 5. mjesta tabele, a naredni cilj, sigurno su mjesta koja vode u Ligu šampiona. Sauthempton  u 17. odigranih kola ima samo 17 bodova, tako da vrlo su male šanse da mogu danas ozbiljnije da zaprijete „Čekićarima“. Vrlo rijetko se se u Premijer ligi dobija ovako siguran domaćin sa ovako nevjerovatnom kvotom. Pobjeda Vest Hema se plaća kvotom 2.00!

Ekipa Tomasa Tuhela, danas ide u goste ekipi koju je od skoro preuzeo čuveni Stiven Džerard. Nakon maestralnih rezultata u Škotskoj, konačno je bilo vrijeme da „velikog Stivija“ ponovo vidimo u najelitnijem engleskom fudbalu. Ono što je sigurno danas ozbiljan problem za ekipu Aston Vile, jeste to što se Čelzi ne interesuje ništa drugo, osim osvajanje titule. Liverpul im bježi 3 boda, a „Građani“ čak 6 bodova, tako da danas napadaju od prve sekunde meča.  Hoće li se ekipa Stiven Džerarda danas odbraniti, ili je ovo sigurna pobjeda Čelzija za kvotu 1.90?

Svakako ne propustite ni mečeve Norvič – Arsenal i Brajton – Brentford. Najuzbudljiviji dan engleske Premijer lige danas je „bustovan“, jer kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti!

*kvote su podložne promjenama, ali samo Meridian u svakom trenutku nudi najveće kvote na planeti!

Top Komentari

GojkoMoksikanac
Za boxing day uvijek bude brdo golova nadam se da će i danas englezi ispostovati igrao sam sve gg
0 0
Jadranko
Pa oni uvijek imaju najbolje kvote, to nije ništa novo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi