Prepiši od majstora za klađenje: Tiket dana garantuje dobitak

Prepiši od majstora za klađenje: Tiket dana garantuje dobitak

Sponzorski tekst

Lige petice donose nekoliko sjajnih utakmica danas, a kladionica Meridian uz najveće kvote na planeti vam nudi mogućnost da ostvarite odličnu zaradu i na najbolji mogući način završite ovu sedmicu.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

NAPOLI – FIORENTINA - 1
Kvota: 1.75

Velikom pobjedom u Bergamu, Napoli je nastavio šampionsku trku sa Milanom i Interom. Napolitanci čekaju 32 na scudetto i utisak je da nikada nisu bilu bliže. Victor Osimhen se nalazi u odličnoj formi i glavna je uzdanica Luciana Spallettija u napadu. Da bi se došlo do trofeja, Napoli će morati da pobjeđuje do kraja, a naredni zadatak je meč protiv Fiorentine.

Odlaskom Dušana Vlahovića u Juventus, Fiorentina je izgubila svog najboljeg igrača, međutim rezultati nisu mnogo pali. “Viola” se i dalje bori za sedmo mjesto koje bi ih odvelo u Ligu konferencija i neće odustati od ambicije da nakon šest godina zaigraju evropski fudbal. Nema sumnje da će učiniti sve što mogu da pomrse planove favoritu, ali ipak vjerujemo da će bodovi ostati u Napulju.

LEVANTE – BARCELONA – 2
Kvota: 1.46

Pobjedom protiv Villarreala, Levante je zadržao kakve takve šanse da se izbori za ostanak u La Ligi. Ipak, još mnogo bodova je neophodno klubu iz Valencije da zadrži prvoligaški status, a sada ih očekuje izuzetno težak posao protiv Barcelone koja je u odličnoj formi.

Katalonci su dolaskom Xavija postali potpuno druga ekipa koja je zaigrala mnogo bolji fudbal, a potvrda sjajne forme je došla na spektakularan način u Madridu gdje su ponizili Real pobjedom od 4:0. Proteklog vikenda je savladana i Sevilla minimalnim rezultatom, te je Barcelona tako nastavila sa nizom pobjeda koji sada iznosi šest.

MANCHESTER CITY – LIVERPOOL – GG (oba daju gol)
Kvota: 1.63

Prije dva mjeseca, izgledalo je da će Manchester City bez većih problema da odbrani titulu u Premijer ligi, međutim nekoliko slabih utakmica i kikseva je pružilo priliku Liverpoolu da ih stigne na tabeli što su izabranici Jurgena Kloppa objeručke prihvatili.

“Građani” imaju samo jedan bod više na osam kola do kraja i čini se da će upravo ovaj derbi odlučiti šampiona Engleske. Obe ekipe će već u utorak i srijedu igrati revanš mečeve četvrtfinala Lige šampiona, ali nema ni trunke dileme da je potpuni fokus na ovom derbiju, te zbog toga očekujemo da će i jedni i drugi probati da ostvare trijumf i da će bar jednom zatresti protivničku mrežu.

MARSEILLE – MONTPEILLER – 1
Kvota: 1.55

Nema dileme da će PSG vratiti šampionsku titulu u svoje vitrine u Francuskoj, ali je zato borba za drugo mjesto koje vodi u grupnu fazu Lige šampiona itekako živa i aktivna. Marseille trenutno drži drugu poziciju, ali da bi tako ostalo moraće na svom “Velodromu” da poraze Montpeiller što ne bi trebalo da im predstavlja preveliki problem.

Montpeiller se odavno ne bori rezultatski ni za šta. Opstanak je odavno osiguran, a od mjesta u Evropi su daleko 10 bodova. Zbog toga je i došlo do velikog pada u formi jer dodatnu motivaciju nemaju već mjesec dana i teško će se to promijeniti na gostovanju protiv ekipe kojoj su bodovi neophodni.
Ukupna kvota: 6.46

Ovaj tiket možete odigrati u Meridian poslovnicama putem „Brzog tiketa“. Sve što trebate učiniti je da operateru kažete broj brzog tiketa koji glasi 212436.
Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi...) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

Top Komentari

Bordoakapitar
Bravo majstore, ne moras dalje!?????????????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.