Kladionica Meridian – Najveće kvote na planeti na Ligu Evrope i Ligu konferencija

Kladionica Meridian – Najveće kvote na planeti na Ligu Evrope i Ligu konferencija

Sponzorski tekst

Danas su na rasporedu polufinalne utakmice Lige Evrope i Lige konferencija, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti za ove mečeve.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

WEST HAM – FRANKFURT – 1X&2+
Kvota: 1.61

David Moyes je napravio spektakularan rezultat sa West Hamom ove sezone. Klub koji se do prije par sezona borio za opstanak u Premijer ligi je na dva koraka od osvajanja Lige Evrope i plasmana u Ligu šampiona. „Čekićari“ su u nokaut fazi srušili Sevillu i Lyon i protivnik u polufinalu biće slabiji nego prethodna dva.
Frankfurt jeste načinio prvorazrednu senzaciju izbacivanjem Barcelone u četvrtfinalu, međutim nivo njihovog fudbala je dosta slab u posljednje vrijeme. Kroz Bundesligu neće izboriti evropski fudbal naredne sezone, pa će sve karte baciti na završnicu Lige Evrope, međutim teško je vjerovati da mogu do pobjede u Londonu. Dvoznak na domaćina i minimalno dva gola na meču se čine kao najbolja opklada.

LEIPZIG – GLASGOW RANGERS – 3+
Kvota: 1.70

U šesnaestini finala Lige Evrope, Rangers je već pokorio tlo Njemačke kada je na sveopšto iznenađenje eliminisao favorizovanu Borussiu Dortmund. Škotski klub je nakon toga prošao Crvenu zvezdu i Bragu, a neće biti bez šansi ni u polufinalu. Ambicija Leipziga je i da naredne sezone igra u Ligi šampiona. To mogu učiniti ili osvajanjem Lige Evrope ili plasmanom u top4 u Bundesligi.

I Leipzig i Rangers mogu da igraju otvoreno i na gol više i bez obzira što se radi u polufinalu Lige Evrope, vjerujemo da će se mreže tresti minimalno tri puta u prvom okršaju između ovih klubova. Rangers je sa četiri gola u Dortmundu pokazao da nije tim koji kalkuliše na gostovanjima, dok Leipzig sigurno neće igrati zatvoreno pred svojim navijačima.

FEYENOORD – MARSEILLE – X2
Kvota: 1.67

Feyenoord je jedna od najofanzivnijih ekipa u Evropi ove sezone i konstantno igraju na gol više. U četvrtfinalu protiv Slavie Prag je viđeno čak deset golova u dva meča. Marseille s druge strane igra svoj najbolji fudbal u proteklih nekoliko godina i za to je najzaslužniji trener Jorge Sampaoli. Osim u slučaju senzacije u zadnja četiri kola Lige 1, ovaj klub se vraća u Ligu šampiona, a usput će imati priliku da osvoji i evropski trofej.

Za razliku od svih prethodnih rivala u Ligi konferencija, Marseille će biti mnogo teži rival za Feyenoord i ekipa koja se mnogo bolje i organizovanije brani. Feyenoord ne zna da igra nikako drugačije nego potpuno napadački i ostaviće puno prostora koji će gosti znati da iskoriste i izvuku makar neriješen ishod u prvom meču ovih klubova u polufinalu evropskog takmičenja.

LEICESTER – ROMA – gost daje 1-2 gola
Kvota: 1.62

Za razliku od prethodne dvije sezone kada su do samog kraja bili u igri za top4 u Premijer ligi, Leicester je ove takmičarske godine od početka do kraja proveo na sredini tabele, bez šanse da se izbori nastup u Evropi, ali i bez opasnosti od ispadanja. To su iskoristili da se posvete Ligi konferencija gdje su stigli do polufinala i sa eventualnim osvajanjem ovog takmičenja, izborili bi nastup u Ligi Evrope naredne jeseni.

Najambiciozniji u pohodu Rome na evropski trofej ove godine biće Jose Mourinho. On je u svojoj trenerskoj karijeri dva puta osvajao Ligu šampiona i Ligu Evrope, te će imati priliku da se upiše ponovo u istoriju fudbala tako što bi postao prvi trener koji bi osvojio sva tri evropska takmičenja koja trenutno postoje.

Ukupna kvota: 7.40

Bonusi u Meridianu idu i do 200%! Za prvi depozit na Meridian nalog, dobijate bonus od 100% i 50 poklon spinova i to nije sve. Za drugu uplatu dobijate dodatnih 60% bonusa i 30 besplatnih spinova, ali ni to nije kraj. U paketu dobrodošlice vas čeka još jedan poklon, te za treću uplatu vam pripada dodatnih 40% bonusa i 20 poklon spinova.

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi...) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

*kvote su podložne promjenama, ali samo kladionica Meridian u svakom trenutku nudi najveće kvote na planeti

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.