Meridian: Noć Lige šampiona sa fenomenalnim poklonom od 20 KM, bez uslova!

Specijalni pokloni za Ligu šampiona samo u sportskoj kladionici Meridian!

Meridian: Noć Lige šampiona sa fenomenalnim poklonom od 20 KM, bez uslova!

Sponzorski tekst

Najelitniji fudbal Evrope polako se, ali ozbiljno zahuktava. Napetosti i uzbuđenja je na pretek, a svi fudbalski fanovi znaju da je utorak Lige šampiona pravi praznik fudbala i pogotovo kad su mečevi kao večeras.

Da bi stvar bila još bolja, tu je sportska kladionica Meridian, sa specijalnim POKLONOM, od 20 KM, BEZ USLOVA, za sve novoregistrovane igrače. Ni to nije čak sve, jer MEGA POKLONI tek slijede...

Šta nas to čeka večeras?

Sigurno utakmica koja će zaokupiti pažnju fudbalske javnosti je okršaj Real Madrid – Inter. I jedna i druga ekipa imaju ne tako zavidan start. Inter dva neriješena rezultata, a Madriđani jedan poraz i jedan neriješen rezultat. Real je domaćin, pa iz tog razloga je favorit, ali ko to smije da podcijeni Inter? Možda je ipak najbolje sačekati da tekma počne, pa „zgrabiti“ neku bomba kvotu na najboljem UŽIVO klađenju.

Definitivno utakmica koja je večeras goleada u najavi je duel Atalanta – Liverpul. Okršaj „Boginje“ i „Redsa“ je stadionu u Bergamu, naravno bez prisustva publike. Liverpul je trenutno prvi sa dvije pobjede, dok je Atalanta druga sa jednom pobjedom i jednim neriješenim rezultatom. Kvote za ovu utakmicu su toliko neizvjesne i neočekivane da će pravi „doktori za kladžu“ sigurno imati ozbiljan zadatak večeras.

Pored ove dvije goleade u najavi, večeras nas još očekuju sljedeći mečevi Lige šampiona:

  • Lokomotiva Moska – Atletiko Madrid
  • Šahtjor – B. Mehengladbah
  • Mančester Siti – Olimpijakos
  • Mitjiland – Ajax
  • Porto – Marsej
  • Salcburg – Bajern Minhen

Tekmi je stvarno na pretek, pa je prilika da iskoristiš brutalni 200% EXTRA BONUS idealna. Pravo kombinovanje večeras od svakog fudbalskog fana, može napraviti pravog dobitnika.

Naravno, učini to na meridianbet.ba, jer samo je Meridian – oduvijek kuća najvećih bonusa!

Top Komentari

Andrija1pd
Bice ovo noc iznenadjenja i malo golova
0 0
Nenad
Večeras ce biti puno golova sigurno. Pogotovo Real-Intet tu ce biti poluvreme GG sigurno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti