Meridian nudi POKLON 30 KM i najveće kvote na planeti: ATALANTA 2.00!

Meridian nudi POKLON 30 KM i najveće kvote na planeti: ATALANTA 2.00!

Sponzorski tekst

Kladionica Meridian nudi najveće kvote na planeti za sve utakmice Serie A i Premier League Engleske.

Ovo će definitivno biti jedna od najpamćenijih fudbalskih sedmica u godini. Kladionica Meridian jednako kao za sve utakmice Lige šampiona i Lige Evrope, ponovo ovaj vikend za sve utakmice Serie A i Premier League nudi najveće kvote na planeti, ikad viđene!

Specijalni poklon za sve novoregistrovane igrače, REGISTRUJTE SE na meridianbet.ba, jer čeka vas spremno 20 KM ZA BESPLATNO SPORTSKO KLAĐENJE I 10 KM ZA KAZINO AVANTURU!

Iako su danas samo tri utakmice engleskog prvenstva, gdje Burnley dočekuje West Ham, Leicester igra kući sa Newcastle-om, a Crystal Palace sa Everton-om! Bukmejkeri Meridiana uradili su praktično nezaimislivu stvar i ponudili nevjerovatne BetBuilder kvote!

Najveća kvota na planeti za sve utakmice Premier League u MeridianBet-u!

Italijanska Seria A danas nam nudi 5 vrhunskih mečeva, za sve one igrače sportske kladionice koji praktikuju BetBuilder opklade, dan je idealan za kombinacije.

Torino – Bologna
Napoli – Empoli
Sassuolo – Lazio
Inter - Cagliari

Utakmica koju ipak treba posebno razmotriti je Verona - Atalanta. Nevjerovatna kvota od 2,00 je trenutno u ponudi!

Meridian – najveće kvote na planeti!

Top Komentari

GojkoMoksikanac
Danas svega na repertoaru , ali engleze sigurno ne propuštam
0 0
user1639336555
Ima se danas sta igrati,samo treba pogoditi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.