Meridian: Zagarantovano najveće kvote na planeti! Bayern 1.90!

Samo u Meridianu igraj na najveće kvote na planeti za Ligu šampiona!

Meridian: Zagarantovano najveće kvote na planeti! Bayern 1.90!

Sponzorski tekst

Druga sedmica nokaut faze Lige šampiona je pred nama. Večeras gledamo dva maestralna derbija između Atl. Madrid – Chelsea i Lazio – Bayern M. Ono što je ipak obavezno za znati, jeste da se u Meridianu danas tipuje praktično besplatno, za najveće kvote na planeti!

Kako?

Tako, što samo u Meridianu, ukoliko se registrujete na sajt meridianbet.ba, instant dobijate poklon za besplatno klađenje + 100 besplatnih spinova, za najbolju zabavu na Meridian Online Kazinu. Ali, obratite pažnju sad na tekme, jer nakon tog slijedi još jedan zagarantovan poklon za sve igrače!

Lazio – Bayern Munchen

Večeras na „Olimpico“ stadionu od 21h, ekipa Simeone Inzagija dočekuje bavarskog velikana – Bayern Munchen. Ono što svakako bitno za znati da večeras iako je Bayern M. favorit, jeste da rimska ekipa, kući igra maestralno. U posljednjih 7 tekmi na domaćem terenu vezali su čak 7 pobjeda, tako da sigurno treba razmisliti o trostrukoj sigurici! Svakako o renomeu Bayern- a ne treba posebno govoriti. Bavarska uvijek igra samo na pobjedu. U prethodnih 5 tekmi na gostujućim terenima, kiksali su samo prethodnu protiv E. Frankurta, iako su apsolutno bili dominantniji na terenu. Ono što svakako treneru Fliku prestavlja problem, jeste upitnost igre T. Milera i S. Gnabry, ali ipak R. Levendovski je vođa bavarskog napada, a svi znamo da je on sposoban čak i sam da riješi utakmicu. Kvota na dvojku u Meridianu najveća je na planeti– 1.90!

Atl. Madrid – Chelsea

„Wanda Metropolitano“ stadion, večeras je mjesto ozbiljnog okršaja. Ne samo na terenu, već i na klupama. Diego Simeone sigurno je jedan od najvećih stručnjaka današnjice, ali od Tomasa Tuhela, uprava Chelsea mnogo očekuje. Samim dolaskom vezao je 4 pobjede, a prethodnu tekmu remi protiv Sauthamptona, koji je možda bio i taktička odluka. Svakako, ozbiljna goleada je u najavi, jer kvota može napraviti fantaziju za igru 1&3+ = 6.00! I na kraju zagarantovan poklon za sve igrače! Tamo gdje svi drugi uzimaju manipulativne troškove, Meridian samo dodatno časti – 20% bonusa na uplate karticama!

Meridian – kuća najvećih kvota na planeti!
*kvote su podložne promjenama

Top Komentari

AmarSahi
Hvala vam na pomoći drugovi iz SportSport.ba redakcije, čim vi kažete na koga Meridian garantira ja odmah glasam za suprotni tim. Hvala velika!
3 2
Andrija1pd
Večerašnje kvote se ne propuštaju
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.