Meridianbet: Liga nacija startuje sa brutalnim okršajima, Meridian poklanja nevjerovatne bonuse!

Kladionica Meridian poklanja specijalni bonus od 10 KM, za početak nove sezone!

Meridianbet: Liga nacija startuje sa brutalnim okršajima, Meridian poklanja nevjerovatne bonuse!

Sponzorski tekst

UEFA Liga nacija, na sigurno možemo reći oduševljenje mnogih ljubitelja fudbala, napokon se nastavlja. Najnovije evropsko takmičenje u kojem nastupaju sve reprezentacije u Evropi, bilo je prekinuto uslijed pandemije virusa korona, koja je obuhvatila kompletnu planetu.

Odmah na startu dobijamo sve ono što želimo od fudbala. Ultra derbi u grupi A, gdje reprezentacija Njemacke dočekuje Španiju, dok je drugi duel u istoj grupi jednako uzbudljiv, jer Ukrajina – Švajcarska je sigurno meč koji se ne propušta.

Grupa B Lige nacija, takođe ima mnogo toga da nam ponudi, te fudbalski fanatici sigurno imaju šta da prate. Bugarska igra protiv Irske, a Finci dočekuju reprezentaciju Velsa. Nikako se ne smije propustiti ni utakmica Turske i Mađarske, ali možda najinteresantniji meč ove grupe je utakmica Srbija – Rusija, gdje reprezentacija Srbije na stadionu „Rajko Mitić“, od 20.45h startuje novu sezonu, sa sigurno velikim planovima, da odmah na startu na domaćem terenu ostvare pobjedu. Ovaj meč je svakako i jedna provjera, pred polufinalni baraž za plasman na Evropsko prvenstvo, koji reprezentacija Srbije igra 8. oktobra u Oslu protiv Norvežana. U posljednjih 6 odigranih zvaničnih mečeva, reprezentacija Srbije je ostvarila 4 pobjede, 1 remi, dok je samo jednom poražena od ekipe Portugala rezultatom 4:2. Sa druge strane ekipa Rusije je u posljednjih 6 mečeva ostvarila 5 pobjeda i samo jedan poraz, a na 7 od 9 odigranih mečeva nije primila ni jedan gol. Svakako da je ovo utakmica koju treba vrlo dobro „prostudirati“!

Ono što svakako oduševljava sa novim početkom Lige nacija, jeste specijalni Meridian bonus od 10 KM dobrodošlice, za sve novoregistrovane igrače, gdje svaki pravi fudbalski entuzijasta, sa nevjerovatnim promocijama sigurno postaje dobitnik. Money back ti nudi da zaradiš, čak i ako promašiš par na tiketu, a bonusi na broj parova su definitivno fenomenalni, i od tvog dobitka jednostavno prave fantaziju za najbolje ljeto, koje se nikad ne zaboravlja!

Sama forma ekipa, od kojih većina ekipa igra prvu utakmicu ove godine, će vjerovatno biti presudna. Koliko je tu bilo vremena za uigravanje ostaće tek da se vidi na terenu.

Paralelno se igraju i mečevi grupe C, gdje se sastaju ekipe Moldavije i Kosova, te reprezentacija Slovenije dočekuje Grke, na domaćem terenu.

U sastavu grupe D biće odigrani mečevi Latvija – Andora, te meč Farska Ostrva – Malta.

Nema nikakve sumnje da nas očekuju vrlo napeti mečevi koji stvarno imaju dosta da ponude, kako za gledaoce, tako i za prave fudbalske fanove, koji će sigurno htjeti da dokažu svoje znanje, te da mečeve isprate uz meridianbet.ba! Jednostavno je, jer je Meridian, definitivno kuća najboljih i najvećih bonusa. Meridian – više od igre.

Top Komentari

dosazoma1
youtu.be/UTI5a1V_0dI
2 0
GojkoMoksikanac
Rusi izgleda imaju fantasticnu odbranu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.